Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 mars, 2023

 

Du bygger en bro till den nya jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på alla era önskemål och vi vet hur mycket ni alla vill inte bara se de förändringar ni vill se i er värld, utan vi inser också hur många av er som vill vara en del av dessa förändringar. Ni är förändringsmakarna. Det är ni som ifrågasätter allt och föreställer er en ny värld, en värld där alla lever i fred och harmoni. Det här är absolut världen du rör dig mot. Vissa upplever redan denna värld i sina sinnen, i sina kroppar, i sina känslor och i sina energifält. De flyr inte från den verkliga världen av citat/citat när de gör detta. De skapar den nya världen och bygger en bro med sina egna kroppar, med sina egna energier och psyken.

De av er som är vakna är där för att tjäna ett mycket viktigt syfte på jorden. Du är där för att lysa upp vägen; du är där för att vägleda, föregå med gott exempel och för att öppna dörrar för människor som annars inte skulle ha öppnats. Ni kan göra detta och ni gör detta, och ni behövs där nu mer än någonsin för att vara vägvisarna, ljusbringarna, för att vara de som erkänner sanningen att ni alla är ett där på jorden och att det inte finns någon anledning att vara splittrad eller till och med känna sig splittrad. Det är dags att visa dina medmänniskor vad som är möjligt, och det gör du genom att dela med dig av dina berättelser, dela med dig av dina gåvor, genom att ta det där trosprånget och göra det du alltid har velat göra för att leva.

Bli healern, coachen, guiden, kanaliseraren som du vet att du är, och vänta inte på att någon ska ge dig tillåtelse eller skicka en inbjudan till dig. När du följer ditt hjärta följer du inre vägledning. Du lever då din sanning och lever i linje med din själs syfte och med Källan. Allt du erbjuder är av värde. Varje ögonblick som ni tillbringar där på jorden är ni till tjänst, och ändå måste ni vara sanna mot er själva för att skapa den verkligheten omkring er. För att bygga en bro till den nya Jorden måste du leva din sanning så mycket du kan, så ofta du kan vara, och utan ursäkt.

Du behöver inte tveka ett ögonblick i jakten på din ideala verklighet, men du behöver ta dessa trosprång. Du måste inse att medvetandet expanderar, att människor vaknar och att du är där för att vara en del av det. Du är där för att hjälpa, och innerst inne har du alltid vetat hur du gör det, hur du ska vara ditt sanna jag. Och även om du kanske har andra omkring dig som bara inte förstår det, som bara inte förstår varför du är intresserad av allt det här, så kan du och du kommer att följa din inre vägledning ändå. Det är bara en tidsfråga, och tiden råkar bara vara just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *