Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juni 2020

 

Förändringar i det Fysiska kommer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat undersöka hur de stabiliserande energierna i juni månad har påverkat det mänskliga kollektivet som helhet, och vi ser att ni gör positiva förändringar på den nivån av ert medvetande. Vi ser också att förändringarna i det fysiska kommer att ta lite av er linjära tid att manifestera. Det är så det brukar vara där för er alla på jorden. Ni gör nödvändiga ändringar. Ni utvecklas. Ni blir mer av vem ni verkligen är som Källans Energi Varelser, men den fysiska verkligheten släpar efter, och det är där några av er börjar tappa förtroendet för processen.

Ni börjar tappa förtroendet för det ni känner, för det ni känner ger er inte det omedelbara svaret från den fysiska världen. Det ni gör å andra sidan ger er det omedelbara svaret på det fysiska området. Om ni plockar upp något och flyttar det från en plats till en annan, kan ni titta på det och säga: ’Nu är det annorlunda. Nu är det där borta. Jag gjorde en förändring, och den förändringen är påtaglig och mätbar.’

Att mäta de förändringar som sker på nivån av ert medvetande är vårt område. Ibland måste ni tro oss på våra ord. Ni måste lita på och ha tro och fortsätta att följa med era känslor och de energier som hjälper er att hitta er mittpunkt. När ni kan känna balans i er själva är det som ni kan börja uppleva en värld utanför er som återspeglar den balansen, den jämvikten. Ni kan göra så mycket större framsteg när ni är i den balanspunkten, när ni är lugna, när ni är centrerade, när ni är välbalanserade. Ni behöver inte klättra på väggarna av glädje och spänning för att skapa den version av verkligheten som ni vill uppleva.

Så ni kan koppla av. Ni kan reflektera över hur långt ni har kommit som ett mänskligt kollektiv sedan början av 2020, och ni kan bli tydligare om vilken sorts värld ni vill leva i, vilken typ av värld ni skapar. Ni kan vara i flödet och förvänta er att förändringarna kommer. De tenderar komma snabbare när ni inte letar efter dem varje ögonblick varje dag, och det är därför vi kommer att fortsätta att uppmuntra er att stänga av era enheter och era tv-apparater, och gå utomhus, upplev de förhöjda energierna som kommer upp från Moder Jord, som kommer ner från himlen, och som ni kan komma åt från de portaler ni har inom er.

Ni kommer att se förändringarna i den fysiska världen, men för tillfället låt känslan vara tillräckligt. Och dessa känslor kan vara det ni sätter er tro till.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...