Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juni, 2023

 

Den uppåtgående spiralen du befinner dig på och vad det betyder ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med era framsteg där på planeten Jorden, när ni fortsätter att hantera energierna som ni skickas briljant. Vi vet att du är kapabel att göra så mycket mer än du är för närvarande, och vi vet att du vet det också, och ändå är vi nöjda med var du är, och vi inbjuder dig att gå med oss i den känslan av tillfredsställelse. Det kommer alltid att finnas någon annanstans för dig att gå. Det kommer alltid att finnas fler gåvor för dig att låsa upp, och det kommer alltid att finnas fler upplevelser för dig att ha, men du måste ha tålamod och du måste acceptera var du är för att slappna av tillräckligt för att öppna upp för allt du har kallat .

Vi och andra som vi kommer att fortsätta att bombardera er med energier, aktiveringar, uppgraderingar och nedladdningar, och vi kommer att fortsätta att bjuda in er att gå med oss i de högre frekvenserna, men vi är inte otåliga med någon av er, och vi ser allt som framsteg eftersom allt skapar mer expansion inom Källan och därför mer expansion inom oss alla. När du försöker göra något för första gången, och du går igenom dessa faser av försök och misstag, blir du inte bättre på vad du försöker göra med varje försök? Finslipar du inte en färdighet? Och kommer du inte att uppskatta den färdiga produkten så mycket mer eftersom du har gått igenom alla försök att få den helt rätt?

När vi berättar att du är i en uppåtgående spiral menar vi det bokstavligen. Du rör dig inte i en rät linje eftersom det inte finns någon expansion inom en rät linje. Det finns dock expansion inom en spiral, och ni höjer er själva gradvis genom alla de erfarenheter ni har, även vad ni skulle definiera som ett misslyckande eller ett misstag. Eftersom du har tagit på dig så mycket under denna livstid, kan du inte låta bli att växa exponentiellt, och din tillväxt kommer att fortsätta oavsett om du gör det medvetet eller inte. Så du behöver inte ens oroa dig för de som fortfarande sover. De skapar och expanderar, och de inspirerar dig också. De spelar sin roll och tjänar ett syfte, och du får hjälpa dem att vakna.

Vi ser fler och fler av er som kommer åt de energier som är tillgängliga för er för att hjälpa andra att vakna eller för att gå längre i deras uppvaknande. Det är vad vi ser just nu som får oss att känna denna känsla av tillfredsställelse. Vi vill att du ska veta att vi ser dig och att vi känner dig. Vi erkänner dig, och vi vet att all potential inom dig kommer att förverkligas. Vi inbjuder dig dock att njuta mer av denna spiralresa uppåt, eftersom det är ett av sätten du får använda din fria vilja. Du kan välja att vara hård mot dig själv eller så kan du välja att erkänna dig själv och njuta av åkturen. Gör det valet oftare, och du kommer att leva ett liv i glädje, frihet, kärlek, frid och kreativitet, och det är vad vi vill för er alla.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *