Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2021

 

Få mer från våra inkommande energier

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att skapa många fler kompanjonskap med er i mänsklig form, för vi vet att ni är villiga att samarbeta med oss ​​och för att ni är en så nödvändig del av processen att höja medvetandet hos hela mänskliga kollektivet. Vi behöver er alla lika mycket som ni alla behöver oss för att denna hjälp som vi ger skall ha någon form av effekt på det mänskliga kollektivet. Vi möter så många villiga människor som kommer till oss medan de sover och erbjuder sin hjälp, och vi diskuterar hur den vakna versionen av den personen bättre kan vara till nytta för mänskligheten genom att ta emot mer av det vi har att erbjuda er alla.

Ni kommer att känna mycket inre vägledning under de kommande veckorna och månaderna som kommer att knuffa er mot att komma ut i Moder Natur, tysta era sinnen och överlämna er till nuet. Vi behöver absolut fler människor för att göra sig tillgängliga för oss genom att bli de öppna kärl som ni alltid var tänkta att bli under denna livstid. Vi behöver fler jordade, hjärtcentrerade, känslomässiga, känsliga människor för att anpassa sig till vad vi erbjuder och sprida det, som de kärleksfulla, omtänksamma, medkännande varelser som ni är.

Ni är vår markbesättning; ni är den kärlek och det stöd vi erbjuder i handling och i fysisk form. Det är nog att bara jorda de energier som vi skickar; det är ett enormt bidrag till era medmänniskor. Många av er arbetar med energinät utan att ens inse att ni gör det, men om ni gör det mer medvetet får ni känna mer glädje, mer känsla av uppfyllelse och mer tillfredsställelse i ett väl utfört jobb. Vi vill att ni ska känna er trygga i er själva som ledare för medvetenhetsutvecklingen där i er värld, och om ni kan känna hur mycket energi vi levererar till er dagligen, kan ni bli mänsklighetens självsäkra ledare som ni alltid varit menade att vara.

Tro oss när vi säger att ni bidrar så mycket utan att göra någonting, men när ni agerar, när ni gör det som vi ger er till ord eller handlingar, sprider ni så mycket kärlek och medkänsla runtomkring, och hela mänskligheten kan känna det, även de som är motståndskraftiga mot det. Om detta meddelande resonerar hos er, spendera lite tid varje dag bara med att fokusera på att öppna er för oss och de energier som vi tillhandahåller. Resten behöver ni inte räkna ut, för ni kommer att bli så gudomligt guidade att göra med dessa energier vad ni vill.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...