Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 mars, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lagt märke till den senaste ökningen av energier där på planeten Jorden som kommer från din sol, och vi vill att du ska inse att solaktivitet ibland är en återspegling av vibrationen som du har erbjudit där som ett kollektiv, och andra gånger är det solens sätt att svara på dina förfrågningar om hjälp. Du har ett förhållande till din sol, precis som du har ett förhållande till din Jord och med din själ. Dessa hjälpare som är medvetna om dig hela tiden kan ha en enorm inverkan på ditt humör, på din medvetandenivå, på dina tankar och till och med på dina handlingar, och när du målmedvetet tillåter deras hjälp har du förmågan att växa exponentiellt.

Du är där för att ta medvetandet där det aldrig har varit tidigare i solsystemet, och det vet Jorden, och det gör din sol också. Era själar ville naturligtvis alla ha den upplevelsen av att växa jordens mänskliga medvetande, ta all Källenergi till en högre nivå av medvetande genom att först gå djupt ner i skyttegravarna där på planeten Jorden. Och så gör solen så mycket mer än att bara ge ljus, värme och möjligheten för er alla att odla mat. Du är täckt av energierna från din sol hela tiden, och när du öppnar upp för att ta emot dem har du så mycket mer av det du behöver och det du har bett om.

Du behöver inte spendera timmar och timmar med att sola dig i solen, och du behöver inte sola blickar för att dra nytta av det du får av din vän i himlen. Men att ta en stund varje dag för att släppa in solens energier är en mycket bra idé. Att tacka och uppskatta är alltid en bra idé, och var skulle du vara utan din sol? Hur skulle du bo där på jorden? Det skulle inte vara möjligt. All materia är genomsyrad av medvetenhet, och alla varelser har olika nivåer av medvetande inom sig. Du måste börja tänka på din sol som en varelse, såväl som en hjälpare, eftersom det är den sanna naturen hos solsystemets själ.

Inse att när du blir medveten om solutbrott och solstormar och annan solaktivitet, inklusive solförmörkelser, har du en möjlighet att binda dig mer, att ansluta mer till denna varelse som ger dig så mycket, inklusive dessa små påminnelser om att du ha alltid hjälp som kommer från ovan, kommer från himlen. Och så, vi berättar kontinuerligt för dig om hjälpen du får från oss, från sirierna, från lyranerna, från andromedanerna, från plejaderna, och så vidare, och denna överföring är en liten påminnelse om att du också har andra hjälpare i himlen.

Kom ihåg att nästa gång du känner dig ensam eller du har fått tillgång till lite förtvivlan. Kom ihåg att solen alltid skiner, och att när du får det du får, låter du så mycket mer skickas. Kom ihåg att du har en relation med så många andra varelser, förutom dina medmänniskor, och använd all hjälp du får, alla verktyg, kunskapen som du har till ditt förfogande, eftersom du tog på dig mycket under denna livstid , du har ställts inför många utmaningar, och du kommer att möta fler, men du kommer aldrig att möta någon av dem ensam.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *