Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 april 2020

Det Arkturiska Rådet, 12 april 2020

Via Daniel Scranton

Skapa Resten av 2020 med de Nyuppvaknade

Vi är intresserade av de många tillvägagångssätt som ni håller på att skapa för er själva, och som innefattar resten av år 2020. Vi kallar fortfarande det här för året då massuppvakning skedde, och vi ser att människor håller på att vakna upp i större antal på grund av pandemin. Krisen på Jorden har orsakat en hel del själssökande och som ett resultat har människor börjat inse att de har en själ och att de är en själ, att de har en uppgift och att de vill att deras liv ska ha en mening utöver att överleva.

Antalet som håller på att vakna ökar, och det innebär att ni har mer makt som ett uppvaknat kollektiv, att tillsammans skapa något underbart som kan ske under resten av det här kalenderåret. Ni har alla en möjlighet att samarbeta med era kollektiva intentioner, er kollektiva kraft och er kollektiva koppling till Källan, och ni kan göra det som många andra väntar på att någon annan eller någon grupp av individer ska göra. Vi har sagt det förut, och vi kommer att säga det igen – det är ni som är dem.

Därför är det ingen mening med att vänta på att en hemlig, Vita Hattarna grupp ska rensa upp i det mänskliga kollektivet. Ni är de som höjer vibrationen i det mänskliga kollektivets medvetande. Ni är de som fortsätter att vara det svarta fåret i er själsfamilj, som tyst bjuder in andra att gå med er in i ljuset, att förena er i vetskapen om vilka ni verkligen är. Ni är här för att skapa en bättre verklighet och nu är det dags att inse att skapandet av den verkligheten inte innebär massarresteringar.

Skapandet av den verkligheten handlar om massmeditationer, böner, helande cirklar och att komma samman i ljuset för att sprida mer ljus och att göra den inbjudan till resten av mänskligheten mer attraktiv. Det är vad det handlar om, och det är vad de nyligen uppvaknade kommer att vara angelägna om att delta i. Minns er själva när ni var nyvaknade och hur ni ville gå med i varje grupp och blev reiki-certifierade, och hur ni ville lära er så mycket som möjligt och omsätta det i handling.

Ni är på Jorden nu för att leda de nyss uppvaknade, så att ni kan skapa det kraftfulla kollektivet av uppvaknade själar och skapa ett underbart slut på år 2020 i er värld. Var innovativa! Var kreativa! Gå till era workshops och kasta era idéer mot väggen och se vad som fastnar, dröm stort, tro på magi och bjud in andra att tillsammans med er delta i medvetandets utveckling i er värld.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi glatt oss åt kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...