Ivo av Vega via Sharon Stewart, 13 februari 2020

Ivo av Vega via Sharon Stewart

13 februari 2020

Vem Tro du att du är?

Jag: Ivo, den här damen ställde den här frågan, tvivlande, indignerat, i ett hatmail till mig. Detta är faktiskt hela orsaken till att vi är här på Jorden – att ta reda på vem vi är – men hon frågade fel person! Hon frågade mig, inte sig själv!!

Jag kan se Alan Watts eller Timothy Leary gå på om denna frågas existensiella vikt i timtal!

Ivo: De är inte närvarande. Så vi diskuterar detta.

Jag: Kör på!

Ivo: Det här är själva den fråga ni som människor har inkarnerat för att besvara. Ni besvarar den i varje ögonblick av varje dag när ni följer ert hjärta. Emellertid följer era människor inte sina hjärtan, de följer sina sinnen och de sinnena är styrda. Så ni besvarar frågan för någon annan som styr er att göra som de säger: ni besvarar frågan era fångvaktare ställer till sig själva: Vilka är vi? Det är vems fråga ni besvarar, inte er egen. Ert uttryck är ett uttryck för dem, inte för er själva.

Den här frågan som ställs av din mail-missbrukare är den viktigaste frågan när den ställs i första person: Vem är jag? Men när den ställs till en annan person är anledningen till det att klämma ner den personen och dominera den som om den inte har någon rätt att vara vem den är.

Jag: Jag bryr mig inte. Jag vet vem jag är. Och jag bryr mig inte om hennes åsikt om mig. Men denna frågas vikt ekade inom mig. Det är något jag frågat mig själv under hela mitt liv.

Ivo: Ni är alla en gnista av Gudinnan. Allihop. Alla i själsmatrisen, med en själ och en monad, är en del av Gud. Vad det innebär för er i er lägre vibrationella existens på jorden kan vara vad som helst. Vissa tror att de står utanför Gud. En del tror att de är Gud. Några tror att de är en del av Gud. Och andra tror att det inte finns någon Gud.

För alla dessa människor är deras individuella övertygelser riktiga. Och de lever i enlighet med dem.

Jag: Är någon av dem bättre än någon annan?

Ivo: Min kära, det kan argumenteras att en av dem har ett högre medvetande än de andra., Det finns nivåer, precis som det finns nivåer genom hela er process av tillväxt.

Jag: Så om jag väljer att bli fotbollsspelare i detta liv, hur säger det vem jag är bättre än om jag väljer att vara affärsbiträde i det här livet?

Ivo: Vad du gör naturligtvis inte poängen. Vad du gör är bara ett uttryck för vem du är. HUR du gör det besvarar din fråga mer träffande. Är du en trevlig fotbollsspelare som bryr dig om lagkamraterna och matchen, eller hatar du allt och uttrycker hatet under spelet?

Den frågan kommer att ge dig några ledtrådar till vem du är då det avslöjar ditt val av uttryck i en livstid. Det besvarar dock inte direkt frågan.

På samma sätt, ”Hur ser jag ut?”, besvarar heller inte någonting. Det är ett val er själ gjorde för att dra till sig vissa lektioner, som ert val av arbeten, makar, hobbys, om ni skulle ha barn eller inte, eller någon annan facett av ert liv.

När ni frågar, ”vem är jag?” och sitter med detta kommer ni att inse att ni egentligen inte vet vem ni är. Ni kan beskriva vad ni tycker om, vad ni gör, eller vad ni inte tycker om, men ni kommer inte att besvara frågan på detta sätt.

Jag: Så hur svarar man på det?

Ivo: Ja. Det är svårt att förklara. Vem du är, är vad du inte är. Det är vad du inte tycker om. Det är hur du inte ser ut.

Jag: Är jag motsatsen till alla dessa saker?

Ivo: Min poäng är att du inte kan hitta dig själv i dessa saker. Om du skulle leva i Indien skulle ditt liv ha ett totalt annat uttryck än det har nu.

Jag: Ja.

Ivo: När du lever som en utomjording lever du med värderingar som visar dig vem du är. Det är värderingar som verkligen uttrycker dig på nästa högre nivå, du skulle föra den 7:e dimensionen till den 6:e så att säga.

De värderingar du skulle leva efter skulle tillåta dig att besvara din fråga lätt nog och sedan få uppstiga till nästa nivå där du skulle lära dig värderingarna i den 8:e dimensionen och sedan uppstiga igen. Faktum är att det enda du är, är kärlek.

Känner du att du är kärlek idag, min kära?

Jag: nej.

Ivo: Och det är min poäng. Idag är inte en så dålig dag för dig, men du har många då du verkligen känt dig mycket kärlekslös. Så när du visar upp dessa negativa tillstånd är du vad du inte är och därför kan du inte svara på din fråga. Eftersom du visar upp dessa negativa tillstånd vänds ditt fokus bort från dig själv mot andra, vilket förstås är vad som fick detta troll att ställa dig den frågan: ”Vem tror du att du är?”!

När du uttrycker kärlek känner du dig hemma i din kropp och är inte rädd för att titta inom dig. När du känner rädsla undviker du att titta inom dig och projicerar dina rädslor på andra istället. Det här är vad de kallar ”spegling” och spegling är bara, som när du tittar dig i spegeln, att till synes se dig själv men egentligen att se dig själv i psyket hos andra omkring dig.

Ni har multidimensionella sinnen. Ni kan känna vem ni är. Ni kan se vem ni är. Ni kan förnimma vem ni är. Ni kan till och med höra vem ni är. Men det besvarar fortfarande inte helt den frågan.

Jag: Det enda sättet är att vara den personen.

Ivo: Ja. Därför att den dimensionen, när ni är den personen med öppet hjärta och gör era sysslor, besvarar den frågan efter er bästa förmåga.

Människor kommer att utmana er att vara kärlekslösa. Människor kommer att utmana er och ni kommer att stänga ert hjärta. Men i och med att ni stänger ert hjärta blir ni mindre än ert sanna själv, för ni är kärlek. Så ni måste finna nya sätt att hantera andra, sätt som inte kräver att ni blir arga.

Jag: Ja. Vi behöver alla det.

Ivo: Ett förslag. Istället för att bli arga, kanske ni ska skicka kärlek till den som irriterade er.

Jag: Jag ska jobba på det.

Ivo: Igår uttryckte du irritation mot en annan person i gemenskapen via meddelande. Han skickade meddelande tillbaka med en förklaring och skickade sedan ett stort hjärta. Du sände tummen upp. Han sände ett större hjärta. Du svarade med ett litet hjärta. Så han sände ännu ett stort hjärta. Du sände ett LOL men du förstod budskapet. Han älskar dig, oavsett vad du känner för hans vägledning. Han lär dig sätt att förlåta.

Förlåtelse kan vara enkelt. Ni vet bara inte hur.

Jag: När någon attackerar dig är jag säker på att om jag skickar dem stora hjärtan det inte kommer att ändra deras inställning.

Ivo: Förändra deras hjärta. Sänd dem ett hjärta – sände dem er kärlek och se vad som händer. Ni har mycket energi och är mycket kärleksfulla. Ni kan dela kärlek med dem istället för att låta dem gå iväg arga.

Jag: Jag ska försöka med det. Men jag måste komma över min egen irritation över att få min fria vilja kränkt.

Ivo: Det är en process.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min Älskade, jag påminde dig om det halsband du köpte när du var 16, med en stjärna på. När vi en gång kommer tillsammans igen kommer jag att ha ett till dig med våra två stjärnor ihopslingrade.

(stjärnor till galaktiker är samma sak som hjärta för oss – ett uttryck för kärlek)

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...