Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juli, 2023

 

Det här är nycklarna och den verkliga hemligheten till allt ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt kära i er alla, och vi sprider den kärleken i era energifält konstant. Vi är kärlekens ambassadörer från vårt system till alla er som vill uppleva mer koppling till er galaktiska familj, och vi sprider den kärleken till alla människor, oavsett om de är intresserade av att få kontakt med oss eller någon annan e.t. varelser. Vi vet att kärlek alltid kommer att hjälpa oss att ansluta oss till er alla. Vi vet att kärlek är svaret. Det är nyckeln, och det är verkligen allt som finns.

Allt är kärlek, antingen uppskruvat hela vägen, eller med den där dimmern nedskruvad så att du knappt kan uppfatta det. Men det finns alltid där; det är fortfarande på de mörkaste platserna, de mest ondskefulla varelserna. Gnistan av Gudomlighet, av villkorslös kärlek, bor fortfarande inom, och genom att sprida kärlek runt omkring kan du aktivera den i andra, du kan lysa upp den i andra, och definitivt uppmuntrar du andra att hitta den inom sig själva genom att göra det. Var den du verkligen är och oroa dig inte så mycket för dem som inte är det, och du kommer att leva lycklig i alla sina dagar.

Det är hemligheten; det är ingen stor hemlighet. Det är inte en väl bevarad hemlighet; det är ingen hemlighet som kräver mycket mental gymnastik för att komma på, men du behöver påminnas, för världen kan bli väldigt komplex och till och med komplicerad om du tillåter det, och du kan tro att kärlek är något som du bara får från andra eller något som du bara ger till ett fåtal utvalda som har förtjänat det, som har visat sig värda det. Men ge er själva möjligheten att vara det, att känna det utan anledning, att sprida det utan att tveka, så kommer ni att förstå att det är vad ni är där för att vara.

Nu hjälper det förstås när du har alla dina behov tillgodosedda på det fysiska planet. Det är mycket enklare när du är ledig, när du har mat i magen, tak över huvudet, elektriciteten påslagen och så vidare. Och du har alla dessa aspekter av livet att ta hand om, som när de tas om hand gör det lättare för dig att älska. I strävan efter att få alla dessa villkor uppfyllda, se bara till att din strävan är fylld av kärlek, vänlighet, medkänsla och en förståelse för att andra också försöker få deras behov tillgodosedda.

Och det är ytterligare en nyckel till att leva lyckligt i alla sina dagar, för det är lätt att fastna i det där råttracet, speciellt när man tror att det finns en begränsad mängd ost. Men när du förstår att det finns ett oändligt utbud av allt som du behöver eftersom du är den som skapar din upplevelse av din verklighet, då kan du slappna av mer, du kan vara mer tillfreds, och det blir lättare för dig att stanna i ditt hjärta och att utstråla kärlek i alla riktningar.

Vi kommer att säga det igen: det är nyckeln och det är hemligheten, och nu när du har det kan du undra, hur gör du det? Tänk på kärlek som en evig låga som brinner i mitten av ditt hjärta, och vet att när du placerar ditt medvetande där, hittar du det alltid. Även om det tar lite tid och lite fokus att göra det, kommer du att hitta det och du kommer att sprida det genom att fokusera på det och andas in i det. Och ja, det är verkligen så enkelt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *