Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 december, 2019

UPPMÄRKSAMMA SIGNALERNA ∞ DET ARKTURISKA RÅDET ,

FÖRMEDLAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.Vi känner mycket väl till de olika sätt som ni alla har att släppa ut era tankar och övertygelser om något som ni en gång ansåg vara mycket sant för er. Vi vet att det i vissa fall bara krävs en liten knuff för att få er att avvika från en tidigare starkt hållen ståndpunkt, och vi vet att det i andra fall krävs något mirakulöst för att få er syn på saken att bli något helt nytt.

Och vi vet också att det finns många erfarenheter mellan dessa två ytterligheter. Vi har sett alla de olika knep som ni använder på er själva för att få er till en ny nivå av medvetenhet, och vi vill att ni skall veta att ni gör detta för er själva kontinuerligt, eftersom ni alltid försöker föra er medvetenhet till ett högre plan.

När vi nu talar om er och Er, talar vi om det jag ni tänker att ni är, i motsats till det Jag som ni i sanning är. Vi talar om ditt yttre ego och ditt inre högre jag-själv. Ditt högre själv är mestadels den som drar alla trådar, får saker att hända eller inte hända, och försöka få dig att vakna upp till något som du måste släppa taget om.

Men i slutänden måste du öppna ögonen, se de tecken som finns framför dig, och göra det nya valet. Du måste släppa taget om något som du har hållit fast vid under mycket lång tid för att få tag på något nytt, något som passar bättre, något som passar dig bättre. En ny tro. En ny sanning. En ny verklighet.

Det är vad du är här för att ständigt uppleva, och du kan göra det enkelt om du är uppmärksam på tecknen. Var uppmärksam på de små knuffarna. Solklart, att när ditt högre själv slår dig på huvudet med något mirakulöst, är det mycket lättare att ändra ditt inre, men det är de ständiga små knuffarna som du måste ägna mer uppmärksamhet åt. Det är synkroniseringarna som är viktigare än du ger dem kredit för.

Det är det vi är här för att varna dig för. Det finns alltid mer att se, känna och förstå, och allt ni behöver göra är att vara uppmärksamma och då se tecknen, så att ni får universums memorandum, och ni kommer att skifta, lite i taget, ögonblick för ögonblick, och dag för dag.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har i glädje haft kontakt med er.”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-december-13th-2019/

 

 

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...