Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 maj, 2020

Vågor av Energi från Hela Galaxen ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket stimulerade över att bevittna de enorma språng framåt som många av er gör just nu. Oftast talar vi till er som ett kollektiv. Vi talar om hela mänskligheten och era erfarenheter som grupp, men just nu talar vi till dem av er som individuellt har ridit vågorna som har kommit in från de avlägsnaste delarna av Vintergatan. Det finns många i det uppvaknade kollektivet som har kunnat ta in de energier som det mänskliga kollektivet har kallat på under de senaste månaderna.

Ni kan förena er lättare nu på grund av de förstärkta önskningarna från era medmänniskor, och ni kan också helas och läka snabbare, oavsett sjukdom, tack vare de böner som mänskligheten har gjort. Nu, som förmånstagare kommer ni nu att ta in vad ni kallat ner, vad ni får givet, och ni kommer att dela dessa energier med resten av kollektivet på alla de olika sätt som ni har att göra det.

Nu är det tid att dela er visdom, era metoder, de olika sätt som ni har att vara jordade, vara öppna, och vara redo att ta emot från alla de olika stjärnsystemen i denna galax. Ni gör mycket fina kontakter med era utomjordiska vänner, och dessa anslutningar kommer att fortsätta som kallelserna, förfrågningarna, fortsätter. Och det kommer att fortsätta, eftersom era medmänniskor söker att känna sig trygga, beskyddade och försäkrade ekonomiskt. Berätta för andra om er framgång, och var inte rädda för att göra det.

Människorna måste förstå att det är möjligt att frodas när man arbetar med energi, och ju mer ni blomstrar, desto mer nyfikna kommer de att vara på era hemligheter, era metoder för att leva på planeten Jorden i denna mycket märkliga tid i mänsklighetens historia. Vi har sagt det förut, och vi kommer att säga det igen. Det är ni som leder mänskligheten just nu, och vi är här för att stödja er, och vi kommer naturligtvis att fortsätta att göra det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft välbehag i kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton, May 18th, 2020

Du gillar kanske också...