Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 februari 2021

 

Koder för att låsa upp hemligheterna i ert DNA

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är på väg mot ett stort genombrott i våra försök att komma igenom till människor som inte medvetet tar emot våra överföringar. Vi vet att de av er som är en del av det uppvaknade kollektivet gör er del för att sprida budskapen om medkänsla, förlåtelse och villkorslös kärlek till era medmänniskor. Men vi vet också att det finns sätt att nå era medmänniskor som går långt utöver vad det fysiska sinnet kan förstå, och det är vad vi letar efter precis rätt koder att uppnå.

Vi arbetar ofta med ohörbart ljud för att nå mänskligheten. Vi kan skapa ljud som skapar upplevelser inom en person, och personen behöver inte ens höra ljudet för att få upplevelsen och för att ljudet ska få önskad effekt. Nu är koderna som vi jobbar med, som vi kommer att ingjutna i ljud som kommer att förbli ohörbara, koder för att låsa upp fler av de hemligheter som är inbäddade i era celler och i ert DNA.

Ni har dessa mycket långa historier om att existera i detta universum som ni bara har börjat skrapa på ytan på, och det är vårt mål att plocka fram fler av de omedvetna minnena så att ni kan känna er själva mer som ni verkligen är. Ni är det universum som maskerar sig som en människa, och det är dags för er att helt erkänna denna sanning, en sanning som förändrar allt när ni fullständigt förkroppsligar den. Och det är därför vi arbetar så flitigt för att hitta precis rätt serie av koder och söker den perfekta tidpunkten för överlämnande till var och en av er, så att ni kan känna er själva som hela ni och börja verka i världen som ert hela jag, som naturligtvis kommer att förändra allt där på Jorden.

Det finns så mycket mer för er än vad det ser ut, men vi kan fortfarande se det, känna det och veta det, och vi kommer att fortsätta arbeta bakom kulisserna för att få er att inse sanningen om vem ni verkligen är under denna livstid och innan ni skiftar ert medvetande. Vi vill att ni ska njuta av resten av resan, och du kan bara göra det när ni tillåter sanningen om vem ni verkligen är som hela universum och gör gällande att vara en unik människa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...