Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari 2020

 

En Väsentlig del av Uppvaknande Processen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har beslutat att påskynda erbjudandet av energi till mänskligheten genom de Arkturiska portalerna, eftersom vi förstår att när ni känner energi, får det verkligen er uppmärksamhet. Att känna energi i kroppen är en väsentlig del av uppvaknande processen. Det är någonting som inte talas om tillräckligt och en av orsakerna till att det inte talas om tillräckligt är på grund av hur mycket information som finns där ute. Information, teorier, andliga sanningar och andra delar av er historia som ni kan använda är inte lika effektiva för att hjälpa er att bli den ni verkligen är så att ni inte blir tappade på positiv energi.

Vi vet att tillräckligt många av er har bett om att bli tappade på energi och vi är de som stiger upp för att svara på dessa förfrågningar. Vi inbjuder er att känna för de energier som kommer in just nu och lägga märke till hur mycket de känns som oss, som den unika vibrationen som vi erbjuder när vi kommer genom denna generösa värd, denna kanal. Lägg märke till att de nuvarande energierna stöder er andliga tillväxt och utveckling. Lägg märke till hur de påverkar er när ni öppnar upp och stämmer in på de högfrekventa energierna från vårt stjärnsystem.

Vet att när ni får dessa energier blir ni plötsligt mindre intresserade av all den informationen, som mycket motsäger andra uppgifter som ni har fått sedan ni blev vakna. Ni måste ha en upplevelse för att veta något och om ni är alltför upptagna av att få rätt fakta och datum är ni inte så öppna för att ha en upplevelse som ni kanske tror. Det är därför vi fortsätter att prata om att komma bort från de elektroniska enheterna.

Vi vill verkligen att ni tonar in på det som händer energimässigt just nu och känner den energin som är bekant. Känn er för de uppmuntrande meddelanden som ni kontinuerligt får från oss och känn er själva dras uppåt av dessa energier. Se till att ni jordar er, eftersom det faktiskt kommer att hjälpa er att uppleva dessa Arkturiska energier på ett invärtes sätt. Att vara jordad hjälper er att grunda det vi har gett er genom de Arkturiska portalerna och ni kommer då att kunna dela mer av det vi ger fritt med resten av mänskligheten. Bara slappna av, öppna upp er och ta emot när denna överföring är klar och ni blir inte besvikna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...