Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari 2022

 

De Radikala Förändringarna ni vill ha i era System

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av er andliga utveckling, speciellt eftersom den sedan reflekteras tillbaka till er i era system. Människor där på Jorden klagar ofta över de system som de är en del av och hjälpte till att skapa tillsammans, utan att inse att förändringarna av dessa system som de önskar först måste initieras inom dem själva. Ni kommer att se radikala förändringar i era ekonomiska system, era regeringssystem, utbildning, handel, allt som skulle kunna placeras i den kategorin. Allt kommer att förändras tillsammans med er.

De radikala förändringarna kommer inte att ske över en natt. Detta är något som vi ser utlovat av många new age och andliga lärare. De lovar er förändringar som kommer att inträffa utanför er som kommer att göra allt bättre och som kommer att hända på en gång. Vi ser inte detta hända eftersom de flesta människor inte förändras så snabbt. Ni förändras, och ni förändras gradvis, och om ni tittar på era system kan ni se hur de förändras gradvis med er. Under flera år kommer förändringarna att bli enorma. Men just nu måste ni acceptera, uppskatta och till och med fira de förändringar som ni ser som är till det bättre.

Det är mer insyn nu än det någonsin har varit tidigare. Ni vet mer om dessa system, och det är viktigt. Vad ni gör med den informationen är också betydelsefullt. Ni måste leta inom er själva för att matcha det. Antingen matchar systemet något som finns innerst inne i er som ni inte vill erkänna, eller så är det en matchning med något som ni inte kan förlåta, som ni har mycket dömande kring. Allt som ni dömer och inte kan förlåta kommer att fastna på er som klister. Och allt som ni inte kan acceptera som finns inom er själva, vilket är allt, kommer också att fastna på er som klister.

Så använd de saker ni inte gillar med era system just nu som ett sätt att avgöra vad som behöver förnyas inuti er själva. Vi pratar om era tankar, känslor, övertygelser, bedömningar, rädslor och så vidare. Det är era indikatorer på vad som fortfarande behöver finjusteras inuti er. Ni kan försöka arbeta utanför er själva utan att förändra något inom er. Ni kan gå den hårda vägen. Ni kan göra framställningar. Ni kan vidarebefordra andras artiklar och videor om vad som är fel med samhället, ert land, eller er regering eller er ekonomi. Men tills ni ser inom er efter det ni inte gillar som är utanför er, kommer det att fortsätta att finnas där och skapa er verklighet med dess vibration.

Det är mycket lätt arbete när man väl kommer till det. Ni måste bara ställa in er på vad ni tänker eller känner och släppa det. Det tar inte år att göra det om ni verkligen tillämpar det på er själva och ger det all er uppmärksamhet i ögonblicket. Då kommer ni att se små förändringar här och där, löfte om att större förändringar kommer, och innan ni vet ordet av kommer ni att leva i den världen ni vill leva i med alla nya system som ni skulle vilja skapa som genom att knäppa med fingrarna. Det kommer att ta lite mer tid än så eftersom den yttre reflektionen tar tid att komma ikapp med människans inre funktioner, men en sak ni kan vara säkra på är att allt förändras hela tiden, och det förändras till det bättre eftersom ni faktiskt stiger upp.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...