Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juli 2022

 

Ni Som Lever i Utkanten: Det Spelar Roll Att Ni Är Vakna ∞

Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om kampen som ni har haft där på Jorden, och vi har så mycket medkänsla för det ni alla har fått utstå bara för att komma dit ni är idag, en plats som fortfarande känns väldigt långt ifrån det femtedimensionella riket. Du är dock så mycket mer lyckligt lottad än den genomsnittliga människan, eftersom du vet att allt du känner och allt du upplever tjänar ett syfte. Allt tjänar dig för att komma dig närmare och närmare de sista stadierna av uppstigning. Ni föddes in i era fysiska kroppar under denna livstid för att vara de uppvaknade, ljusbärarna, nätarbetarna, helarna, och allt detta har ofta fått er att känna er utanför i utkanten av samhället.

Från där vi sitter är utkanten av ert samhälle den bästa delen. Det är så mycket bättre att inte passa in och vara den man verkligen är än att anpassa sig och vara instängd i ett tredjedimensionellt paradigm. Nu bröt sig många av er loss från ert dimensionella paradigm vid en mycket ung ålder, och ni har gjort ett anmärkningsvärt arbete sedan ni föddes in i er fysiska kropp. Andra av er har haft en mer omständlig väg att komma dit ni är nu, till att vara i det fullt uppvakna tillståndet. Det spelar ingen roll hur lång tid det tar. Det spelar ingen roll vad du upplever innan du vaknar. Det som betyder något är att du är vaken, för det är bara från den uppvaknade statusen som du kan se den större bilden.

Du kan se att det händer mer där på Jorden just nu än vad som gör rubrikerna. Du kan känna energierna komma in för att stödja och hela mänskligheten vid denna tid. Du har möjlighet att få kontakt med varelser som oss och att veta att det är mer än bara en fantasi. Det är mer än bara en saga när du får kontakt med en fe. Att leva i utkanten av samhället är det bästa stället att bo på, och vi vet att fler av er utkantsbor kommer att hitta varandra mycket snart. Ni kommer att få kontakt med fler av era själsfamiljemedlemmar snabbare än ni tror.

Ni förenar er som det uppvaknade kollektivet eftersom ni vet hur kraftfulla ni är när ni är förenade. De av er som verkligen är vakna har kunnat höja er över politikens polaritet. Ni har kunnat höja er över vi-mot-dem-mentaliteten och offer/förövare-modellen. Ni är redo att uppleva den enhet som kommer att vara en så stor del av den femtedimensionella upplevelsen, och ni är de som ska leda resten av mänskligheten med er visdom, med er medkänsla, med er villkorslösa kärlek och med vetskapen om att oavsett hur det ser ut där på Jorden vid denna tid, så rör ni er i rätt riktning.

Ni är för alltid i en uppåtgående spiral, och vi är här för att fortsätta att bjuda in er till den högre vibrationssfären, där vi kan göra så mycket mer än ni någonsin kan föreställa er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...