Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 maj 2022

 

Bli Ivriga efter den Stora Planen för Uppstigning

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av utvecklingen av medvetande hos alla varelser i hela galaxen och universum. Vi fokuserar inte bara på mänskligheten där på Jorden, utan vi kan snarare jämföra er resa som ett kollektiv med resor för så många andra varelser som också förändrar sitt medvetande vid denna historiska tid i vårt universum.

Vi njuter av processen att analysera vad som fungerar för vissa och varför, och vi har bestämt att de varelser som gör det bäst just nu är de som har insett att något stort händer. Det är vibrationen av ivrighet som hjälper dem som är vakna i andra delar av galaxen, och det är vår observation att mycket av den iver som de av er i det uppvaknade kollektivet hade har minskat av de nuvarande omständigheterna som ni lever med i denna tid.

Ivrighet är inte samma sak som behov. När ni är trötta på livet på jorden, och ni kastar upp händerna i förtvivlan och letar efter förändringen för att rädda er, eller för att göra allt bättre, det är inte iver. Ni vill se allt som en del av den stora planen för uppstigning, och ni vill se er själva som de som tar en aktiv roll i det avsiktliga skapandet av uppstigningsupplevelsen.

Ni kan naturligtvis sitta lugnt och bekvämt och veta att allt kommer att ordna sig till det bästa, för er och för hela mänskligheten, men ni ville spela en roll. Ni ville att detta skulle vara något som ni själva kunde känna er som en av de som delvis var ansvariga för höjningen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Ni kan och bidrar till att förändra mänsklighetens medvetande, och ni behöver inte göra något som påverkar miljarder människor för att påverka. Men när ni släpper den förtvivlan, och när ni bearbetar er rädsla och er ilska, kan ni göra tillräckligt med inverkan som individ för att få mänskligheten tillbaka till det mycket hjälpsamma tillståndet av iver.

Expansionen och utvecklingen av ert medvetande är något att må väldigt bra av. Det är något att bli exalterade och entusiastiska över. Och det är nu och har alltid varit i händerna på folket, oavsett vad någon utanför er gör. Ni har makten. Ni är dessa, och ni har mer stöd i hela denna galax än ni någonsin har haft tidigare. Låt ivern flöda igen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...