Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, June 5th, 2023

 

Ta emot fler aktiveringar och uppgraderingar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket intresserade av att se er utvecklas andligt och se vad som fungerar för er i era liv, eftersom vi vet att om något fungerar för människor på planeten Jorden så kommer det med största säkerhet att fungera för andra varelser i andra delar av galaxen. Ni har alla så många läror, processer, övningar, tekniker och andliga övningar för att hjälpa er på er väg, och då har ni också bara livet i era liv. Levandet av era liv kommer att få er att växa bara för att ni har upplevelser där på jorden som är så unika och så belastande för er att ni inte kan låta bli att utvecklas från dem.

Det här är en tid för er alla att omfamna varje ögonblick ni har där eftersom ni vet att ni stiger upp. Och så, då måste allt handla om din uppstigning, och det vet vi att det är. Vi kommer att fortsätta att berätta för er att allt handlar om att ta er till nästa nivå av er medvetenhetsutveckling, och vi vet att några av er tar minsta motståndets väg mot er uppstigningshändelse. Du är inte orolig, och du är inte stressad; du är inte rädd och du är inte arg. Du är bara vidöppen för livet som det är i detta ögonblick på jorden, och när du är vidöppen får du vad vi och andra som vi ger dig energiskt.

Du är också mer benägen att få en uppgradering eller en aktivering, och det beror inte på att vi väljer de som är mer öppna och avslappnade. Det beror på att du behöver öppna näven för att ta emot med öppen hand, och detsamma gäller din energi. Och så, vad vi har märkt fungerar för människor är acceptans. Om du kan kapitulera och släppa taget kan du vara på den där framkanten av uppstigningen som du vill vara på, men om du fortsätter att leta efter hur ”de” försöker hindra dig från att stiga, då kommer du att fortsätta hitta fler bevis för att stödja den tron, och du kommer att fortsätta hitta fler människor att kasta in i kategorin ”de” och ”dem”, och din lista över fiender kan fortsätta växa dagligen om det är din inställning till andlighet.

Vi vet att det är svårt att släppa taget, och vi vet att det är svårt att ta din uppmärksamhet från de mörka, men det är verkligen en verklighet som du inte behöver uppleva själv. Och när du gör ditt liv och din andlighet till en inre resa, då spelar det verkligen ingen roll vad någon annan gör. Och när du når inre frid, och du utstrålar kärlek till alla i universum, kommer du verkligen att börja förvandla andra runt dig. Och det kommer att vara oerhört tillfredsställande.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *