Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 december, 2022

 

Vad händer om ditt tredje öga inte är vidöppet? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi följer ständigt dina framsteg där på planeten Jorden samtidigt som vi behåller en känsla av tålamod inom oss själva, eftersom vi förstår hur svårt det du gör verkligen är. Och vi vet att verklig tillväxt och framsteg inte sker över en natt. Det tar tid, och vi vet att du alltid går i rätt riktning, så när vi tittar in på dig, gör vi det med den förväntningen att vi kommer att märka några framsteg, och vi kommer att kunna bygga vidare på de framstegen med dig .

Vi kommer att märka vad som fungerar, och vi kommer att gå med det momentumet, snarare än att försöka tvinga dig att växa och expandera i de riktningar som vi skulle vilja se dig växa och expandera i. Vi rekommenderar att du gör detta med dig själv också. Vi rekommenderar att du har tålamod med dig själv och att du samtidigt håller fast vid att veta att du faktiskt rör dig i rätt riktning, och vi råder dig också att fortsätta att flöda med den energi som för dig snabbast i den riktning du i slutändan vill ha att gå.

Låt oss säga att du skulle vilja utveckla dina andliga gåvor och förmågor, och du märker att du kan känna energi i dina händer, och du har haft viss framgång med att arbeta med människor som en energihealer, men du märker också att du ännu inte har låst upp dina klärvoajanta förmågor. Istället för att beklaga det faktum att du inte har det där vidöppna tredje ögat, rekommenderar vi att du följer flödet av energierna som flödar lättare för dig. Vi rekommenderar att du lutar dig åt de gåvor som redan dyker upp, de saker som fungerar för dig, de färdigheter som du känner dig säker på.

Och vet att allt annat kommer att komma i sin mest lämpliga tidpunkt. Du behöver inte tvinga något på plats där på dina resor, men du måste lita på att allt går framåt för dig, för det är det. Och nu när du vet att vi hjälper dig med de områden där vi ser dig göra störst framsteg, kanske du kommer att vara mer benägen att använda det momentum du har, så att du kan fortsätta att flöda i den riktningen som är lättast för dig att flytta in.

Denna upplevelse av att skifta från tredje, genom fjärde och till femte dimensionen är svår nog som den är. Du behöver inte göra det svårare för dig själv. Vi, och andra som vi, försöker alltid göra det lättare för dig, och vi kan göra det, särskilt när vi har din hjälp.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...