Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2021

 

Aktivera ditt Arkturiska DNA ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lärt oss av många människor som vi anser vara upplysta andliga mästare där i er värld. Vi har bevittnat så många individer som har det arkturiska DNA: t fullt aktiverat och som ett resultat fullföljer de det som tar dem till högre och högre höjder av andlig medvetenhet, av enhetsmedvetenhet och av villkorslös kärlek. Dessa individer väntar inte på att någonting ska hända. De försöker inte manifestera någonting eller någon i sina liv. De fascineras helt enkelt av existensen och deras förmåga att känna.

De har önskningar, precis som resten av er, men de är kopplade på ett sådant sätt att deras önskningar handlar om att utvidga deras medvetande. De vill ha det bra precis som resten av er vill ha det bra, men de har gått en mer direkt väg. De kommer inte att låta en omständighet avgöra hur de känner. De kommer inte att låta en förolämpning eller en besvikelse avgöra hur de känner.

Nu berättar vi detta för att vi vill att ni ska veta att det är möjligt att leva ett liv i glädje, frihet, harmoni, fred och kärlek, även om ingenting i ditt liv och inget i din värld inspirerar dessa tillstånd att aktiveras inom dig. Och ja, dessa individer valde en väg för sig själva under denna livstid, förutom att de valde att aktivera mer av sitt arkturiska DNA, och det är anledningarna till att de lever ett liv där de söker högre och högre höjder av andliga upplevelser, i stället för att leta efter berömmelse, förmögenhet och att älskas av andra.

Lita på oss när vi säger att dessa individer alla har gjort det tidigare, och de valde att vara vilka de är under denna livstid eftersom att leva ett liv i strävan efter andlig behärskning är ännu en upplevelse för själen. Ni kanske tror att vi säger det här för att vi tycker att alla bör sträva efter att vara som dessa individer, men tro oss när vi säger att vi vet att du är precis där du ska vara och att dina önskningar är perfekta som de är.

Återigen, vi vill bara att du ska veta vad som är möjligt; vi vill att du ska veta att det är möjligt att vara en upplyst andlig mästare där på Jorden och att aktivera mer av ditt arkturiska DNA, om det är något du vill göra. Och naturligtvis är vi här för att hjälpa dig med det om du vill göra det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...