Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 April, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 April, 2018

Tillgång till femtedimensionella förmågor – Det Nionde Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ansluta till er alla.

Ni har väckt upp de förmågor inom er som förknippas med den femte dimensionen, men ni vet inte hur ni ska få tillgång till dem ännu. Det är som att köpa en ny teknisk pryl som ni aldrig har sett tidigare och ni har ingen manual tillgänglig. Så medan ni känner efter inombords efter dessa förmågor så inse att första steget till att få full tillgång till dem är att inse att ni har dem.

Ni kommer inte att få tillgång till dessa förmågor genom att sörja över att ni ännu inte har tillgång till dem. Det har motsatt verkan. Så det ni bör göra är att fokusera. Ni bör fokusera på hur dessa femtedimensionella förmågor känns medan ni kontemplerar över dem. Vi talar om telekinesi, telepati och teleportering först och främst. Det finns även andra som ni kommer att uppmärksamma när ni fortsätter fram på er väg.

Känn kraften som finns inom er. Känn in den vibrationsmässigt. Vänta inte tills ni har full access till dessa förmågor innan ni känner hur kraftfulla de är. Många av er har redan smygtittat på dessa förmågor. Ni vet att ni ibland har tillgång till dem, om än för en liten stund. Ni vet också att ni håller på att bli era högre jag, och med det följer en större tillgång till så mycket mer än dessa förmågor.

Vi rekommenderar er att ni inte fixerar er vid någon av dem. I stället vill vi att ni känner in er egen styrka och vibrationen av era högre jag. Era högre jag har instruktionsmanualen. När ni agerar, talar och tänker som era högre jag skulle, så kommer ni i harmoni med det som ni mest önskar er. Och genom att göra så, hjälper ni andra att få tillgång till sina högre jag och till sina femtedimensionella förmågor.

Ni kommer att få så mycket roligare än vad ni tidigare har haft.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt vår kontakt med er”

 

Översättare Veronica

 

Du gillar kanske också...