Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april 2019

FÅ DINA BÖNER BESVARADE ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat utforska de olika sätt som ni alla har för att nå ut för hjälp. Vi har undersökt de olika metoderna för vad du traditionellt kallat bön. Bön är att be till en välvillig varelse och att den som ber bönen tror att svaret är utanför dem och frågan är vanligtvis att något bra ska hända i deras liv. Självklart ser vi att alla ber för varandra och för hela kollektivet, eller vi ser er be för dem som lider, för de som bomber fälls på, som svälter eller som är mitt i någon annan typ av kaos eller naturkatastrof.

Vi ser er be för djuren och planeten och vi hör naturligtvis också dessa böner. Vi mottar dessa förfrågningar, för vi och alla icke-fysiska varelser uppmärksammar vad som händer där på planeten Jorden och vi är glada att säga att vi kan känna mer av en vibrationella inriktning mellan vad ni ber om och vad ni tror att ni kan ta emot. Ni förstår, det handlar inte om att be till rätt Gud, eller fråga på rätt sätt. Vi ser att många av er är mycket noggranna om det språk ni använder, som om det finns magiska ord och fraser. Det fungerar verkligen inte så.

Ni frågar även när ni inte medvetet frågar. Ni frågar till och med när det inte finns någon tanke som är associerad med frågan, men då måste ni tro att det är möjligt för er att få vad ni vill ha och det är vanligtvis när ert sinne arbetar med problemet. Ert sinne försöker räkna ut alla olika sätt det kan hända för er, den sak ni vill ska hända. Men det är där ni måste släppa. Ni måste släppa på specifika saker som hur, vem, när, var och där måste du ha mer tonvikt på att hålla vibrationerna i det ni just bad om.

Så ni vill inte känna att ni är väldigt långt ifrån det ni önskar. Vissa säger att ni borde ställa mindre, mer uppnåeliga mål och det är därför de säger det. Men ni kan gå direkt runt era övertygelser och ni kan gå direkt till vibrationerna i vad ni har bett om och bara veta att varelser som vi, lever för möjligheter att ge er vad det än är ni ber om. Vi kan leverera den energi som kommer att skapa den önskan med er, men ni måste ta emot den. Och det är därför som det är viktigt att sluta fråga ibland och sluta försöka tillräckligt länge så att ni kan släppa in allt som redan har givits till er.

Ni behöver ha mer uppmärksamhet åt mottagandet och mindre oroa er för att få formuleringen exakt rätt i er fråga. Och vi har försökt bankat in denna poäng ganska länge. De av er som har fått dessa överföringar vet att vi ofta berättar att ni ska slappna av och ta emot, men vi vill också påpeka att ni inte ens behöver fråga, för det som ni önskar är redan känt.

Vad ni verkligen vill göra är att njuta av tiden mellan fråga och mottagande och det är därför vi alltid säger att ni ska gå ut och leka. Ha så kul. Njut av den värld som just nu är tillgänglig för er så gott ni kan. Och då kommer ni få något som ni kan peka på när andra frågar, ”Hur gjorde du det?” Ni kan peka på allt det roliga ni hade på vägen.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...