Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april 2022

 

Gör Detta, och Allt Kommer att Bli Bättre

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är säkra på att ni alla får precis vad ni behöver i era liv just nu, för vi vet att det är universums väg. Vi vet att ni alltid får exakt vad ni behöver för att växa, expandera och utvecklas. Vi vet att ibland är denna uppstigningsresa inte trevlig och det är inte vad ni vill att den ska vara, men vi vet också att det är det som är mest lämpligt för er i varje ögonblick. Om ni nu kunde se varje ögonblick som dyker upp för att ger er exakt det ni behöver för att växa, expandera och utvecklas, då skulle ni kunna ha roligare i ert liv. Ni skulle upptäcka att det alltid finns något att uppskatta i det ögonblick ni befinner er i, och ni skulle se på er andliga tillväxt som er prioritet och önskan nummer ett.

Ni skulle också veta att ni så småningom kommer att få allt ni vill också, och det skulle ge er tröst. Om ni kan vara i fred med det som är, har ni allt ni behöver för att gå bortom det som är och till den där bättre platsen, den där bättre verkligheten som ni söker. Så fort ni går in i motvärn, och ni börjar fundera på hur ni kan förändra den yttre verkligheten och få de saker ni inte vill ha att försvinna, har ni tagit er själva ur den där fridens plats, och ni har oavsiktligt motverkat era framsteg.

Vi lever alla i ett universum av dualitet, och det betyder att ni måste acceptera att motsatsen till vad ni vill och vad ni tror alltid kommer att finnas. De är inte där för att håna er eller skrämma er, men de är där för att ge er möjligheten att välja, och ni kan välja vad ni vill utan att förtala det ni inte vill. Man kan vara positiv i ett hav av negativitet. Ni kan vara ljuset i ett rum fyllt av mörker. Det är era val, och ni vet att när ni kommer från ljuset och fokuserar på det positiva, så mår ni bättre. Ni mår inte bra när ni försöker besegra eller döda det ni inte vill, men ni ignorerar den känslan eftersom ni tror att det ni gör är för det största och högsta bästa för alla.

Ni går på ert eget personliga korståg för att befria världen från ett perspektiv, en synvinkel som skiljer sig från den ni för närvarande har. Och det är där mänskligheten snubblar. Se på ert liv som det är just nu, och välsigna varje uns av det som dyker upp för att ge er det ni behöver för att växa andligt, och ställ er sedan frågan, ’Hur växer jag andligt från den här situationen?’ och inte ens behöva märka det som en negativ situation eller en oönskad situation. Se det som att det bara är vad det är. Inget dömande. Ingen definition krävs. Och då kan ni komma till punkten för acceptans. Ni kan omfamna det. Ni kan förlåta dem som ni har ansett ansvariga för att ta det till er, även om ni innerst inne måste veta vid det här laget att ni skapar allt.

Och allt är tillfälligt, men när ni bekämpar det, och när ni gör motstånd, när ni skyller på det och dömer det, kommer ni att få mer av det. Ni kommer att sträcka ut det tillfälliga besöket, och ni kan förvandla det till år eller till och med årtionden där ni kämpar mot samma sak eller samma människor. Det är dags att släppa taget. Det är dags att låta allt som finns inom Källan vara precis vad det är. Och sedan kan ni välja efter hur ni känner, vad ni resonerar med, allt som ni skulle vilja se mer av i er verklighet. Och om det inte dyker upp direkt, gör fred med det. Och om det inte dyker upp som ni vill, gör fred med det.

Ni är inte där för att diktera allt, för att bli diktatorer. Ni är där för att vara villkorslös kärlek, och det betyder att ni väljer kärlek under alla förhållanden, och alla villkor måste tillåtas vara för att ni ska vara den villkorslösa kärleken som ni alltid har varit och alltid tänkt vara för den här tiden där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...