Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april, 2023

 

Dina personliga E.T. Kontakt Erfarenheter ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fått ut så mycket av våra besök hos er på det astrala planet, och ni har alla fått ut så mycket av de besöken också. Vi kan sitta med dig, så att säga, i vår icke-fysiska form i timmar och timmar, hjälpa dig att komma ihåg vem du verkligen är medan vi också planterar frön i ditt medvetande som kommer att gro och blomma i ditt vakna medvetande. Vi vet att ni alla drar nytta av våra erfarenheter som fysiska varelser i vårt stjärnsystem, och vi delar ofta våra berättelser med er om hur vi växte andligt utan trauma, utan att någonsin behöva gå på en mörk väg eller bli väldigt polariserade inom gruppen av vi lever i fysiska kroppar vid den tiden.

Vi vet att ni alla försöker stiga upp med så lite trauma som möjligt på era vägar, och vi kommer att fortsätta att lysa upp vägen för er och påminna er om att ni är vakna. Du behöver inte skakas vaken. Du behöver inte bli översvämmad vaken. Du behöver inte vara vulkan-ed vaken. Du kan fortsätta att välja resten av din resa till den femte dimensionen och vara kreativ om vad det är du vill uppleva medan du fortfarande är fjärdedimensionella varelser. E.T. kontakt är något som ni har och kommer att fortsätta att ha när ni rör er längs den vägen, och ni förbereder er för det genom att släppa allt och allt som inte tjänar er just nu.

Du kan bli tydligare om vilka typer av e.t. kontakta upplevelser du vill ha och lägg ut de önskningarna i etrarna, och sedan kan du bara släppa dem och veta att de skapelserna är dina att uppleva. Du kan också lita på att du kommer att få dina personliga kontaktupplevelser när timingen är rätt, och du kommer att medvetet kunna vara på ett skepp med din fysiska kropp och komma ihåg det när timingen är rätt. Under tiden bor du fortfarande på en vacker planet med mycket att skapa, mycket att utforska och mycket att dela med andra. Ni är lärarna, ledarna och de som gick med på att vakna först, och ni upptäcker att det finns en mängd olika sätt på vilka ni kan dela era erfarenheter och er kunskap med era medmänniskor.

Gå ut i naturen, sitt, meditera och bli inspirerad. Låt nedladdningarna komma in och vidta sedan åtgärder. Var i ett tillstånd av tacksamhet och uppskattning för allt som flödar till dig, och du kommer att vara redo för mer. Släpp allt som inte tjänar dig, och du kommer att expandera och bli redo för ditt personliga e.t. kontaktupplevelser.

Ännu viktigare, under tiden kommer du att kunna njuta av livet där på planeten Jorden i den fjärde dimensionen, och du kommer att ha fler läror att dela med andra som så småningom kommer att vakna och vilja ha de e.t. kontaktupplevelser också. Du leder bara vägen, och ibland kan det vara extra utmanande att vara en banbrytare. Men kom ihåg i dessa tider av tvivel att du ville detta och att du är på rätt väg.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *