Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2019

VIBRATIONERNA RUNT ER ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni gör det bästa ni kan under de omständigheter som ni föddes i under denna livstid. Inse att ni påverkas av vibrationer som finns runt er. Och så, nästa gång ni bestämmer er för att ni ska vara kritisk mot er själva, kom ihåg att ni har påverkats av er miljö. Och erkänn att Jord upplevelsen har varit en mycket hård miljö, inte bara för denna livstid, utan också för nästan alla andra livstider.

Ni har haft tider i er historia där saker har varit enklare för er som kollektiv och sedan har ni haft tider som dessa. Och så är det bra för er när ni erkänner hur utmanande de lägre frekvensenergierna har varit och hur mycket de har påverkat er i vissa tillstånd som ni varit. Och inse också att många känslor ni känner kommer upp på grund av tidigare livserfarenheter som var traumatiska för er.

Därför uppmanar vi er att lossa er från kroken. Nu berättar vi ofta om de högre frekvensenergier som kommer in och vi vill att ni ska ägna mer uppmärksamhet åt dem så att ni får mer nytta av vad ni får från de högre världarna. De högfrekventa energierna har också en effekt på er som är positiv, men de rör också upp det som är av lägre frekvens och fortfarande behöver rensas.

Så ni har inte valt en enkel väg för er själva, men ni valde en mycket givande. Ni valde en väg där allt detta rensande leder till att ni känner er glänsande och nya. Den största delen av er resa här är den känslomässiga. När ni flyttar från att känna förtvivlan till att omfamna er makt, det är ett mycket stort steg och det finns många steg längs vägen som ni måste gå igenom. Nu kan ni ha lärt er av andra andliga lärare att ni kan hoppa från ett tillstånd att vara rätt till ett annat och det är verkligen den femte dimensionella vägen.

Det är vad ni rör er mot när ni stiger upp, men från och med nu flyttar ni fortfarande genom dessa känslomässiga resor steg för steg. Och dessa resor kan verka som om de tar en evighet att slutföra. Men ni kommer att slutföra dem under denna livstid. De kommer också att vara en del av er uppstigningsresa och som vi sa fortsätter de högre frekvensenergierna att komma. Och ni gör er mer tillgänglig för dem varje gång ni gör en del av den rensningen av de lägre frekvensenergier som ni har plockat upp under denna livstid och fört med er från andra livstider.

De av er som är vakna och tar emot denna överföring väntar inte på någon eller någonting som ska komma och rädda er från allt detta. Vi kan se och känna att ni står inför utmaningen och det är därför vi pratar direkt med er på detta sätt. Vi vet att ni kan hantera det och vi vet att ni redan har sett fördelarna med att ta dessa känslomässiga resor och vi är väldigt stolta över er alla.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...