Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 mars 2022

 

Fyra Enkla Steg för att Leva ett Liv i Glädje

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska intresserade av att fånga upp de olika energierna som ni alla avger när ni rör er genom era dagar där på Jorden. Vi gillar att se vad vi kan upptäcka som kommer från var och en av er och lägga märke till hur ni vibrerar när ni gör vissa saker eller tänker på vissa händelser. Vi märker att energierna ni avger är de mest rena och högfrekventa när ni är i meditation, och i andra hand är de tillfällen då ni gör något som ni tycker om. Den tredje högsta produktionen av energier, i termer av deras frekvens, är när ni slappnar av, inte gör något alls, men inte heller fokuserar på problemen ni står inför, det förflutna eller framtiden.

När ni är närvarande erbjuder ni en högre frekvens, och när ni mediterar, gör något ni älskar eller kopplar av och inte tänker på någonting alls, är ni i nuet. Det är därför dessa aktiviteter är så viktiga för er när det gäller er andliga utveckling. Ert arbete ni gör och sysslorna ni gör i och omkring ert hem kan också vara ögonblick då ni erbjuder en hög frekvens och avger högre vibrationsenergier, men ni måste vara närvarande med det ni gör för att det ska vara fallet. Och så kan ni göra det till ert mål.

Gör det till ett mål att tillbringa mer tid i meditation, eftersträva saker som ger er glädje, och ni kan också ha för avsikt att spendera mer tid på att göra ingenting, koppla av. Det borde vara lätta löften att hålla för er själva, men att vara närvarande i nuet och medveten om vad ni gör kräver mer träning. Först och främst har ni byggt upp motstånd mot många av de saker ni måste göra, och om ni kan ändra på det genom att bara säga för er själva att ni väljer att göra det just nu, skulle det vara ett jättestort första steg i att kunna vara medvetna om vad ni gör och vara närvarande i det ögonblick ni gör det.

Dessutom kan allt som har blivit monotont eller tråkigt bli mer intressant och spännande om ni låtsas att ni gör det för första gången. Man kan bli nyfiken på det även om det inte är fascinerande i sig. När ni till exempel diskar kan ni njuta av att få temperaturen på vattnet precis rätt och känna de lugnande egenskaperna av det när det rinner över era händer och fingrar. Ni kan njuta av hur er tandborste kittlar ert tandkött när ni borstar tänderna.

Ni kan öva på att vara mer närvarande och vara mer medvetna i allt ni gör, och ni kan göra vad som helst som ni gör till något som ni till slut finner njutbart om ni tar med den energin till det. Om ni frågar er själva, ’Vilken energi vill jag avge medan jag gör det här?’ innan ni gör något, då har ni en mycket bättre chans att stanna kvar i den vibrationen och känna mindre motstånd och mindre förbittring, och ni har också möjligheten att faktiskt njuta av det ni gör.

Och när ni erbjuder en högre vibration, tenderar allt att sköta sig självt. Så alla saker som ni tror att ni oroar er över och tänker på och går runt om och om igen i ert huvud för att reda ut dem kan tas om hand åt er när ni sänder ut de där högre frekvensenergierna. Det kommer att göra ert liv enklare och roligare och ge er mindre att tänka på och oroa er för, och skulle det inte vara trevligt? Skulle det inte vara skönt att bara bestämma sig för att ni ska njuta av ert liv just nu i varje ögonblick som ni kan gå framåt? Vi tror det, och det är därför vi har gett er denna överföring.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...