Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 14 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 14 juni 2021

 

Varför Ni Kommer Stiga Upp Den Här Gången

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är medvetna om de många tillfällen där mänskligheten befann sig på en mer direkt väg till uppstigning och var ni exakt kom in på ett sidospår på dessa resor för ert kollektiv. När individer får en viss mängd kunskap och utvecklar sina färdigheter och förmågor har de möjlighet att dela med sig av vad det är som de har kommit att bemästra. De kan dela det och lära andra hur man gör det, eller de kan se sig själva ha mer makt över andra som ett resultat av deras behärskning över energi och vibrationer, och de kan behålla det för sig själva.

Och när de gör detta, försöker de också hålla den kunskapen, den visheten borta från sina medmänniskor. Människor älskar att känna sig speciella. Och ett av sätten som människor har kunnat känna sig speciella är när de finslipar sina förmågor, när de uppnår andliga gåvor. Och så, om de skulle dela det som delades med dem med alla andra, skulle de inte känna sig så speciella och de skulle inte ha så mycket makt. Och detta är vad som har hänt genom hela mänsklighetens historia där på jorden, men nu förändras tiderna.

Information kan inte hållas tillbaka från massorna längre. Ni har alla möjlighet att lära er om de olika verktygen och andliga metoder som kommer att ge er större anpassning till Källan och ge er det herraväldet över energi som ni alla vill ha. Ni har så många lärare i er värld idag som försöker stärka sina medmänniskor, och detta är ett mycket bra tecken. De som vill hålla fast vid sin makt och den kunskapen, den informationen, de har mycket svårt just nu, för de kan se hur meningslösa deras ansträngningar är.

Ni har alla tillgång till exakt vad ni behöver och när ni behöver, och det är en mycket spännande tid att vara en människa där på planeten Jorden. Om ni verkligen vill stiga upp, vara ert Högre Jag, vara femdimensionella, kommer ni att dela när ni kan, och ni kommer att lära alla som är redo att undervisas. Ni kommer att söka framsteg, utveckling, för var och en av era medmänniskor. Det finns kraft i antal och era antal multipliceras varenda dag. Ju fler av er som har kraften, som har förmågan, desto närmare kommer man den femte dimensionen.

Så vänta inte bara på att era medmänniskor ska komma ikapp till var ni är och var ni har varit under ganska lång tid; vägleda dem. Ge dem verktygen de behöver, och inbjud dem att existera i det högre frekvensläge som ni har varit så lycklig att ha hittat.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...