Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 14 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 14 maj 2021

 

Ta er själva till nästa nivå

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en viss uppskattning för de av er som har beslutat att välja att uppleva fler utmaningar för er själva under denna livstid. När ni tittar runt på er planet kan ni utan tvekan se dem som valde en lättare väg med mycket färre utmaningar, och ni kan se dem som har valt en mycket svår väg med många utmaningar. Naturligtvis måste ni ha de två delarna av spektrumet i ett system av dualitet. Det här är val. Vissa skulle se sig omkring och säga: ’Den personen har mer karma än den andra’, men allt är ett val.

Och ni som har valt fler och svårare utmaningar gör tunga lyft för resten av mänskligheten. Ni bryter ny mark med den nivå av önskan ni får tillgång till, och med all den energi som ni samlar in, kommer ni säkert att ha en stund när ni släpper in allt. Ni får en mer intressant och rolig resa. Även om det mycket bekväma livet ser mer tilltalande ut för er, är det det livet ni valde som har flest möjligheter för tillväxt.

Ni kan känna hur mycket energi det finns att ladda ner när ni är tysta, jordade i er fysiska kropp och sträcker ut er för att känna in all den energin. Många gånger är det precis där i ert fält, och bara väntar på en spricka så att den kan komma in och läka er och ge er det överflöd och de förmågor ni önskar. När ni väl tillåter en av dessa gigantiska nedladdningar betyder det naturligtvis inte att ni slutar möta utmaningar. Det är ni som känner igen hur viktigt det är att ha utmaningar som får er att förstärka den önskan, sammankalla mer energi och sedan släppa in den.

När ni är medvetna om att ni gör det vet ni vilka steg ni ska ta. När ni inte är medvetna om att ni gör det, det är när livet bara känns svårt och ni vill ge upp. Ni kan till och med känna er självmordsbenägna. Ni tror verkligen inte att ni gör det med avsikt i dessa ögonblick.

Men det finns dessa ögonblick som ni har valt till er själva där ni ska känna er nedslagna, deprimerade och som om det inte finns något hopp för er eller för hela mänskligheten. Det är då energin börjar flöda. Det är då ert högre jag verkligen börjar samlas inåt för att känna för den öppningen, släppa in den enorma mängden energi. Och allt ni fortsätter att göra när ni går framåt i era liv är att samla mer och mer och mer. Låt er själva känna det. Släpp in det.

Det har ingenting att göra med att förtjäna det eller vara tillräckligt bra i Källans ögon. Allt ni behöver göra är att känna att ni är tillräckligt bra i era ögon för att ta emot allt ni har sammankallat. Och det innebär att ge upp all den skammen, all den skulden och all det dömande som ni bär. Vi vet att det här är en stor tyngd, men vi vet också att ni är trötta på att bära den och att ni är redo att ta er till nästa nivå.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...