Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 november 2020

 

Nedladdningar, Uppgraderingar och Aktiveringar som leder till 21 december

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar och väntar på de rätta möjligheterna att ge er ännu fler av de nedladdningar, uppgraderingar och aktiveringar som ni har bett om och som vi vet att ni behöver för att trivas där på jorden. Vi är alltid villiga att ge, men ni måste vara tillgängliga för att ta emot det vi ger. Vi vet att den 21 december kommer att vara ett av de tillfällen där vi får möjlighet att dela mer av vad ni har bett om, eftersom ni är redo. Ni kommer att förvänta er något stort, och den förväntningen öppnar er, sätter er i ett tillstånd där ni är mer mottagliga.

Sedan finns all den tiden mellan nu och då, där vi måste titta efter möjligheterna. En av anledningarna till att vi ber er att ställa er utanför allt som spekuleras om på internet är att när ni är i huvudet och ur era kroppar är ni inte särskilt mottagliga. När ni är spända eller till och med rädda är ni inte särskilt mottagliga. När ni är arga på något som kan eller inte kan hända är ni inte särskilt mottagliga. När ni är arga på något som inte ens är sant i er verklighet är ni inte särskilt mottagliga.

Det är därför vi kontinuerligt kommer att bjuda in er att göra det som ger er mest glädje, det som lättar upp er och sätter igång er. Vi kommer att fortsätta att bjuda in er att titta inuti er själva, ansluta er till naturen och Moder Jord, och vi kommer att göra det för att vi vet att när ni befinner er i ett mer avslappnat eller gladare tillstånd är ni mycket mer mottagliga för vad ni vill och vad vi vill ge er. Men om ni fortsätter att ta bort er kraft genom att utforska den senaste konspirationsteorin, kommer ni att bli avstängda för vad som i slutändan kan hjälpa er och alla andra på jorden att undvika det scenario som någon bloggar om.

Ni måste lita på er själva, era Högre Jag, oss alla i högre världar och universum, snarare än att lita på vad någon annan säger till er är ”planen.” Ni har alltid varit planen. Ni har alltid varit de som skulle vakna först och leda resten av mänskligheten in i guldåldern i den femte dimensionen, men ni måste göra er tillgängliga för er egen naturliga, andliga utveckling. När vi och andra som oss ger er det vi ger er spelar vi bara en roll för er. Det är verkligen ni som gör all planering och orkestrering. Det är ni som drar i alla trådarna, och ju mer ni övertygar er om att någon annan gör det, desto mer upplever ni den verkligheten.

Så låt oss hjälpa er mellan 11/11 och 21 december. Vi är mer än villiga att ge er allt ni ber om och mer, men ni måste vara i en redo position för att få det som rättmätigt är ert och er skapelse. Ha så kul. Var ljuset. Älska någon. Anslut till ett djur, ett träd eller marken, och gör oss alla en tjänst genom att koppla av och njuta av det ögonblick ni befinner er i.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...