Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 oktober 2020

 

Öppningen av Ert Tredje Öga

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket angelägna om att bevittna er alla att få mer tillgång till era klarsynta förmågor, er ESP, ert sjätte sinne. Vi vet att några av er kom med dessa gåvor och förmågor påslagna, och andra av er har utvecklat dessa gåvor sedan ni har vaknat. Men det finns fortfarande så många som ännu inte har öppnat upp dessa krafter, och gör inget misstag med det, de gör en person mer kraftfull.

En person som är klarsynt kan uppleva saker som andra inte kan, som till en början kan komma som en förbannelse för många som har den kraften, men de är banbrytarna. Det är de som bestämde sig för att utveckla dessa förmågor tidigare än de flesta så att de skulle kunna visa er alla sätt att ha mer kontroll över er gåva.

Och nu ser vi att fler och fler människor får uppgraderingar, aktiveringar och anpassningar som är nödvändiga för att ha ett mycket vidöppet tredje öga. För många beror det inte på någonting som de har gjort. Det är precis dags för fler människor att vakna, och det här är ett av de enklaste sätten att få de som har sovit att vakna. Och så är öppningen av det tredje ögat för så många människor det som kommer att ske under de närmaste månaderna. Dessa massuppvakningar som ni redan har upplevt i er värld är bara början, och det finns behov av mer.

Några av er som får denna överföring just nu kommer att vara de perfekta för att hjälpa era medmänniskor som har de nyöppnade tredje ögonen. Och ni kommer att svara på anropet, för ni har velat vara till tjänst så länge, och det är också kul att ha en gåva och sedan se någon annan utveckla sin gåva. Det ger er något att prata om. Det ger er något att ha anknytning om, och det är något annat som mänskligheten behöver just nu. Ni måste känna er mer anslutna till varandra, för de som försöker skilja er åt fortsätter att lägga fram den agendan på olika sätt.

Men ingen kan hindra en människa från att vakna, och dessa tredje ögonöppningar, dessa aktiveringar av klarsynta förmågor, är en lång tid framöver. För många kommer det att vara ett återuppvaknande, en återöppning, eftersom de hade gåvan när de var barn och sedan förlorade den av en eller annan anledning. Det är många. Men ingenting kan stoppa lavinen av energier som kommer in just nu för att stödja så många i öppningen och uppvaknandet av deras tredje öga.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...