Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober 2020

 

De Nuvarande Energierna Vi Placerar i Era Fält

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har gett er möjlighet efter möjlighet att vila och slappna av, att låta oss och andra göra några, om inte alla, av tunga lyft för er, när ni går framåt som ett kollektiv. Men det finns fortfarande något inuti de flesta människor, en del programmering som säger att ni är ansvariga för att göra allt och göra allt genom hårt arbete. Nu finns det naturligtvis tillfällen att ni arbetar hårt, och det finns tillfällen när ni går vilse i ert arbete, för att ni älskar det så mycket.

Och sedan finns det de tider som vi pratar om, där ni överbelastar er med alltför stort ansvar. Ni kan få så mycket gjort genom fysisk handling, och ni kan få så mycket mer gjort när ni är öppna, avslappnade och mottagliga, för i dessa ögonblick kommer ni att få lite inspiration och sedan kommer ni att gå och ta mycket lite handling och bli mycket fulländade. Eller så kommer ni att ladda ner några energier som kommer att ge er några uppgraderingar och aktiveringar, och dessa uppgraderingar och aktiveringar kommer att göra er mer effektiva i det arbete ni gör, i de handlingar ni tar.

Vi vill att ni ska veta att energierna som kommer in från det här kollektivet och från alla andra varelser och kollektiv som vi känner är avsedda att göra era liv enklare och bättre, inte svårare och fyllda med mer kamp och strid. Vi vill att ni ska veta att ni inte är där för att göra under denna livstid. Ni är där för att bli, och vad ni är där för att bli är inte bara en författare eller en talare eller en arkitekt. Ni är där för att bli ert högre jag, och för att göra det krävs ingen handling från er sida, men det kräver att ni känner allt.

Har ni märkt hur ofta ni vidtar åtgärder för att kompensera för en känsla som ni inte vill känna, att ni inte ens vill erkänna att den finns inom er? Det har vi. Vi älskar att se er agera från den platsen att vara i flödet, åka på en våg av inspiration, nedladdningar av idéer. Och när vi ser er arbeta bort en känsla av förtvivlan, skickar vi er ännu mer energi, vi skickar er ännu mer inspiration och vi lägger ut i det mänskliga kollektiva medvetandet en önskan att medskapa en bättre värld för er, en värld där alla får driva sina passionsprojekt, göra vad de verkligen vill göra.

Det är det nya sättet. Det är den nya tidsåldern som vi ser gryr vid den här tiden, och vi är glada att vara en del av den med er, men vi letar alltid efter fler av er att delta medvetet i att ta emot alla gåvor, all skönhet och allt av den visdom som vi måste placera just där i era energifält, där ni kan få tillträde till allt när som helst.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...