Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juli 2019

Hur man svarar på hatDet 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har märkt en tendens att människor lägger stor vikt på vad någon annan tänker eller tror på. Vi märker en ny ökning av antalet personer som kallar andra en rasist, en trångsynt person, en homofob, en kvinnohatare, en främlingsfientlig och så vidare. Vi vet att peka ut dessa saker är ett sätt för individer att försöka göra en förändring. Med andra ord, om era föräldrar ville hindra er från att göra något som barn, eller till och med säga något, kunde de få er att skämmas över det. Nu, som vuxna, har ni tagit samma inställning till varandra.

Tanken är att om ni skriker på någon om deras hatfulla tal, skrifter eller övertygelser, kan ni få dem att sluta, ni kan få dem att se felet på deras sätt genom att skrika dessa typer av fördömande åt dem. Vi vill föreslå att detta tillvägagångssätt inte fungerar. Ni vill inte ha mer separation. Ni vill verkligen inte vara människor som är uppdelade av er tro. När någon talar eller skriver något som är avsett att förminska en hel grupp människor, är det något som den personen känner och det känns inte bra. De av er som vill ha enhet, medkänsla, ovillkorlig kärlek och så vidare, se vad personen har sagt eller skrivit, och ni svarar emotionellt. Och ni förutsätts att göra så.

Därför skapade ni den omständigheten för er själva. Kom ihåg att allt är medskapande. Dessa individer med sin uppfattning om att vissa segment av befolkningen är bättre än andra existerar inte i ett vakuum. Ni samskapar erfarenheterna med dem. Så de gör sitt jobb för att trigga igång er, få er att känna något. Och då, för att ni är vakna, för att ni vill hjälpa hela mänskligheten, inte bara sympatiska människor, är det upp till er att bearbeta era känslor. Genom att bearbeta ilska, sorg, rädsla och allt annat som ni känner som svar på vad någon har sagt, eller gjort eller skrivit, kan ni få ett lugn sinne.

Och i det lugna sinnet kan ni bestämma hur ni vill känna. Ni kan bestämma er för att förlåta. Ni kan även bestämma er för att försöka ta reda på varför den personen är så fylld av raseri, hat, rädsla och andra känslor som ingen vill känna. För att få en enhetlig kollektiv medvetenhet där på jorden, måste ett visst segment av befolkningen öka. Och de av er som mottar detta budskap är vakna nog att vara de som förenar de som finns på den mörka sidan av spektret med de av er som håller ljuset. Det här är en del av ert uppdrag och det är därför det finns mer medvetenhet än någonsin av dessa som kommer från den mycket mörka platsen.

Vi uppmanar er att skruva upp ert ljus ännu ljusare, än att sjunka ner till nivån för utskällning och splittring. Detta är något ni har utvecklats förbi och det är dags att börja visa det för resten av mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...