Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 januari 2019

Nedladdningar Kommer ∞9:e Dimensionens Arkturiska Råd

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta med er alla.

Vi är mycket intresserade av att bevittna de närmaste månaderna, som mänskligheten har framför sig. Vi är väldigt optimistiska över vad vi kommer att bevittna, och vi samarbetar just nu med många andra högre dimensionella kollektiv, för att hjälpa er att uppnå upplysningens tid på planeten Jorden.

Detta kommer nu att uppnås genom de många nedladdningar ni kommer att få. Ibland kommer ni att få dessa nedladdningar i badet eller duschen, andra gånger när ni sover, och vid andra tillfällen under meditation, när ni kopplar av eller njuter av er själva. Dessa nedladdningar innehåller mer av den galaktiska historien, som ni varit med i.

Ni har alla deltagit i denna galaxs historia, och därför har ni många olika perspektiv, som verkar samtidigt inom alla. Det är därför mänskligheten är så viktig för resten av galaxen och universum, särskilt när det gäller skiftet.

Ni kommer att kunna ha många olika perspektiv samtidigt, som ett resultat av dessa nedladdningar ni får. Ni kommer att kunna förstå hur varje grupp av varelser, eller varje stjärnsystem, har sitt perspektiv på hur den bristande harmonin i galaxen skapades.

Ni kommer att kunna se båda sidor av varje argument och varje dilemma, och ni kommer att använda detta inte bara för att hjälpa resten av varelserna i vår galax, utan också för att hjälpa alla de som finns på Jorden nu att navigera genom en tiden, då människor som inte håller med varandra blir väldigt arga, väldigt triggade av dessa meningsskiljaktigheter.

Anledningen till detta är att var och en av dessa individer, inom sig bär galaxens historia och allt som har hänt. Så dessa nedladdningar hjälper varje enskild individ att se varje situation från flera sidor, vilket kommer att bidra till att minska polariteten, och det hjälper er att inte längre se någon annan i denna galax som er fiende.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat anslutningen med er.”

Översättning: Maggan

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Listen to the audio here

 

Love these quotes? Make a donation here

 

You may also like...