Mike Quinsey kanaliserar Sitt Högre Jag, 14 januari 2022

 

Mike Quinsey kanaliserar Sitt Högre Jag

14 januari 2022

Kära Vänner, jag går regelbundet tillbaka till äldre meddelanden från Kryon, och tänkte att ni kanske skulle tycka om att läsa följande utdrag, som är på väg att bli mer relevanta just nu.

Utdrag ur ett meddelande från Kryon 2017, ”Förstärk din förmåga”, gällande Plejadiska Tidskapslar:

Ni är på väg in i en ny typ av Rymd och den kommer att påverka er Sol. Skyddet omkring ert Solsystem ersätts med en annan typ av energi, vilken kommer att påverka er Sol. Er Sol har ett magnetfält som kallas Heliosfären, det fångar upp ert magnetfält och är er ”soffa” som ni sitter i och påverkar ert medvetande, och ni kommer att vibrera lite högre.

Kryon 2019. ”Ljusvarelser anländer”:

Magnetfältet har förändrats, mer än det gjort de senaste hundra åren. Det började 1987 på grund av den Harmoniska Konvergensen. Ert Solsystem är på väg in i en ny plats i Rymden – det är första gången mänskligt medvetande kommer dit, den har en ny typ av strålning.

Kryon Februari 2019. ”Oväntad Förändring”:

Fråga: Vad händer med händelserna på tidslinjen i det förflutna? Svar: Den startas om och det betyder att det förflutna inte kommer att påverka er. Ni skriver en ny Tidslinje som inte har några förutsägelser om vad som händer härnäst. Det är katalysatorn för fred i mellanöstern. Ni sätter upp en splitter ny energi.

14 januari 2022. Mike Quinsey.

Om ni bara kunde se den övergripande bilden som vi gör, då skulle ni se att förändringarna tvingar människor att gå vidare, och inte hänga sig kvar på sådant som inte längre anses tillämpbart. Ut ur kaoset kommer ni att se en rörelse som för fram Mänskligheten till en ny nivå, som erbjuder många sätt att lösa era nuvarande svårigheter. Inte bara det, men en ny nivå som löser dem med ett minimum av svårighet och tid. Den har alltid varit planerad i beredskap för er utveckling, på ett sätt som använder metoder och uppfinningar ni ännu inte sett. Inget har lämnats åt slumpen och uppnås utan inskränkning av er fria vilja.

Nu när fler och fler av er kan förstå förändringarnas natur, kommer ni att uppskatta de fördelar som ges er. Så fortsätt projicera vad ni önskar för er framtid, och det hjälper till att materialisera det. Era bröder och systrar från stjärnorna kommer hela tiden närmare och ser fram emot att hjälpa er åstadkomma era önskningar. På en Universell nivå sätts scenen i beredskap för ert upplyftande, och tänk på att vi talar om de närmaste åren, men vi älskar att höja ert hopp och era förväntningar, eftersom de goda tiderna snart är här.

Utveckla ett öppet sinne så att ni kan ta åt er alla nyheter om framtida utvecklingar, då ju fler av er som gör det, desto snabbare blir dessa verklighet. Ni är En Värld med En Ras av Mänskliga Varelser och ju tidigare ni erkänner alla folks enhet, desto snabbare händer saker. Var så säkra på att medan ni banar väg för en underbar framtid, så ser vi till att ingen tillåts blanda sig i era planer och förväntningar. Vi vet mycket väl vad ni önskar och kommer att göra vårt bästa för att hålla er på spåret mot framgång. Ni har gjort den svåra biten och förtjänar nu de goda tider som lockar, som syns vid horisonten.

Glöm aldrig att inget av vikt händer av en slump, det ni ofta ser på det sättet är vanligtvis något som varit planerat en god i förväg. Vi nämner återigen att det alltid funnits en plan för ert framskridande och den är utlagd för er, så ni kan se vägen mot ert mål. Det är också värt att nämna att er största hjälp kommer från de varelser som inkarnerat på Jorden för att hjälpa er på vägen. Innan ni föddes diskuterades era behov, och om ni behövde särskilda talanger skulle ni länkas till dem.

Livet är inte så slumpmässigt som ni kan tro, men valet är till slut ert, även om era Guider gör sitt bästa för att ”knuffa” er i rätt riktning. Det är sant att säga att en av de viktigaste händelserna i ert liv är ert val av partner, och, som man kan förvänta, är det också arrangerat långt i förväg. Ofta sätts människor samman i äktenskap för att få vissa upplevelser, vilket också inkluderar deras barn. Det låter komplicerat, men inse att era tidigare liv kan kontrolleras för att se vad ni behöver utveckla vidare, medan ni bidrar till andra människors upplevelser.

Också familjer bestäms i förväg, och det inskränker inte den fria vilja ni utövade innan ni föddes. Nu kommer ni att förstå varför vi säger att lite eller inget av vikt händer av en slump. Alla har en livsplan som täcker deras behov. Oundvikligen undrar ni om era barn och de spelar en roll i era upplevelser, som ur deras synpunkt också uppfyller deras behov. Som vi ofta bekräftat, de väljer er att vara deras föräldrar, vetande att ni kommer att förbereda dem för deras vuxenliv. Så föräldrar borde känna sig priviligierade för att de blivit valda som de som bäst kan ge dem de behövda upplevelserna och vägledningen.

Kan ni nu se hur väl organiserade era livsupplevelser är för att tillförsäkra att de till fullo tjänar sitt syfte. Om ni kan ta åt er och förstå betydelsen av hur väl planerat ert liv är, då kanske ni kan se saker i ett annat ljus. Nu kanske ni kommer att förstå att när dessa förefaller att ”tvingas” på er, så är det bara så er livsplan fungerar. Det kan vara svårt, det kan vara en stor besvikelse ibland, men alla upplevelser finns där för att hjälpa er att växa och utvecklas. Om ni kunde se den större bilden skulle ni acceptera att allt kommer till er som en del av ert behov att göra framsteg rörande er själs utveckling.

Jag lämnar er nu med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Själv, och alla själar har denna samma förbindelse till Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...