Det Siriska Höga Rådet via Galaxygirl | 13 juli 2020

Det Siriska Höga Rådet via Galaxygirl | 13 juli 2020

 

Det Siriska Höga Rådet 13.07.2020

Hälsningar, älskade familj, vi är det Siriska Höga Rådet. Vi återvänder för att ytterligare främja kodex-utvidgningen av vårt tidigare meddelande som vi uppskattar har tagits väl emot av många. Vårt budskap idag är enkelt: Fortsätt. Fortsätt med din egen personliga expansion av förnyelse, inre utforskning och självupptäckt. För inom dig finns Källan och därmed den visdom du söker. Vi önskar att ni ska känna er trygga på er planet och i era kroppar. Vi har varit med och observerat denna person sedan vårt sista meddelande och som en nionde dimensionell varelse är det ibland svårt att komma ihåg hur det är i en tredje dimensionell form. Vi påminns dagligen om hur mycket arbete det krävs bara för att upprätthålla era fysiska kroppar, tiden för att laga mat utsökt mat, för att göra rent efter denna kärleksfullt beredda måltid, den tid och ansträngning det tar för er att gå till och från era jobb, för att inte tala om arbetet i era jobb. Vi ser att ni bär ljuset när ni gör dessa saker – ingen liten prestation. Vi ser den kärleksfulla interaktion ni har med era barn, yngre vänner och familj och det ger oss så mycket hopp för mänskligheten. För ni lyckas inte bara med det värdsliga (som är allt annat än lätt) under er dag utan ni gör det under det att ni håller mer ljus. Vi ser att utvidgningen av ert inre monadkodex ökar i frekvens, ögonblick för ögonblick så att ni ständigt kan ta upp mer ljus, vilket är hela uppstigningsprocessen. Låt det gamla gå, släpp bristen så att nya idéer om expansion och överflöd i det inre livet kan få fäste. Vi ser rika inre liv. Vi ser de olika tidslinjerna som ni har oändlig tillgång till och vi ser att ni håller mer och mer fast beslutsamhet för bara den högsta och bästa tidslinjen för er egen personliga uppstigning. Detta värmer våra hjärtan. Vi har alltid älskat mänskligheten, men vår kärlek, medger vi, har verkligen fördjupats under de senaste dagarna när vi har fått mer intim tillgång till det inre livet för de Ljusarbetare som har bett att få arbeta med oss. (Jag ser ljuspunkter över hela världen som lyser upp med Siriska koder. Jag ser Ljusarbetare riva upp och släppa fritt så att det nya kan komma in. Jag ser DNA lysa upp som regnbågsspiraler genom hela människokroppen och jag hör den skapande sång som vi inte har hört på länge humma av glädje i våra kroppar. Vi blir anpassade till sfärernas musik tror jag).

Vi är det Siriska Höga Rådet. Vi vill uppriktigt tacka er från djupet av våra hjärtan för att ni ansluter till oss, ni som har valt att göra det. Det är lika fördelaktigt för oss, eftersom vi för närvarande har lite av ett fönster in i människors liv på Gaia. Vi ser och vi känner den utmattning ni har arbetat med och vi vill skicka er lite energi av glädje, av ny kärlek och ljus och syfte. Vi vill skicka er en explosion av glädje, om vi får, från vårt system till ert, för ni har gett världen och oss alla en sådan stor gåva genom att bara vara där och lysa ert ljus. (Jag ser oss alla frivilliga i en storslagen ceremoni och vår glädje över att våra namn kallas för det slutliga urvalet. Vi var glada att komma, vi visste att vi kunde göra det. Vi visste att vi skulle finna varandra i rätt ögonblick men vi visste att det på det hela taget skulle vara en ensam väg för djupt inre arbete och rensning av planeten). Det är dags att samla ljusarbetare, familj, vänner. Det är dags att träffas. Denna känsla av isolering som är väldigt verklig i er tidigare erfarenhet kan tillföras lite glädje, tror vi, en gnista av hopp och återföreningar som kommer.

Vi från det Siriska Höga Rådet vill sträcka ut våra högra händer till era hjärtan. Vi tar bort, med kärlek och med er tillåtelse, känslan av isolering och vi ersätter den med glädje, med hopp och med djup gemenskap. För vi är här för er. Precis som ni har varit här för oss och för alla andra. Vi finns här för er. Ni hittar er stam. Se, det skapas även när vårt meddelande går ut runt i världen. Upprepa om du önskar ”Jag kallar fram och jag tillåter koderna för Sirisk glädje och lycka som jag har upplevt inom deras system, för att svepa in och lugna alla sorger som jag har upplevt här. Jag aktiverar min inre glädje. Jag väljer att slå an den inre uppmaningen till min andliga stam och jag utökar vänskap och välkomnar dem som är vibrationsmässigt intonade med min egen resa. Jag skickar kärlek till mina siriska motsvarigheter och jag välkomnar allt stöd, kärlek och gudomligt skydd som jag får från min andliga familj. Jag känner mig säker. Jag känner mig omgiven av kärlek. Isolering är bara en idé som jag kan uppgradera till familj. Jag väljer att uppgradera den här nu. Jag är omgiven av familj, kärleksfulla vänner från mitt förflutna och min framtid. Jag stöds gudomligt i alla saker. Jag omger mig själv med glädjen över detta vetande. Så må det bli. ”

Vi är det Siriska Höga Rådet. Välsignelser för er, käraste av stjärnfrön. Ni glädjer oss. Vi hedrar er idag. Var i frid i detta gudomliga stöd och känn din familj runt dig, för det är vi. Vårt sista meddelande till er idag är att fortsätta, fortsätta, den ena foten framför den andra med ett glatt och lätt hjärta, i vetskap om att vi går bredvid dig. I vetskap om att du är omgiven av änglar i etrarna, och i vetskap om att du är på rätt väg för denna svåra resa och att du redan har lyckats. Ingjut mer ljus i varje steg och dina fotspår genljuder runt Gaia med det mjuka vibrerande hummandet av kärlek. Vi är det Siriska Höga Rådet.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...