Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 januari 2022  

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 januari 2022

 

Predictions of Major Changes on Earth ∞The 9D Arcturian Council

 

Förutsägelser om Stora Förändringar på Jorden ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av er andliga utveckling, och detta är sant för er som samhälle och er som individer. Vi tittar på båda och vi ser hur individen påverkar samhället och hur ert samhälle påverkar er alla som individer. Vi vet att ni är en del av en större gemenskap av andligt vakna människor, och vi vet att inom den gemenskapen finns det många löften som ges till er om stora förändringar som kommer att ske i omvärlden. Vi har märkt att många av er hänger er på dessa förutsägelser eftersom ni är så desperata efter förändring, och vi ser att fler och fler av er blir besvikna och till och med trötta på alla löften och med väldigt få resultat.

Detta har hänt tillräckligt många gånger där i den nya tidsåldern och den andliga gemenskapen, för att många av er ska kunna bestämma att ni inte kommer att vänta på att de stora förändringarna ska inträffa. Faktum är att vi ser det mänskliga kollektiva medvetandet växa, expandera och utvecklas så mycket mer nu när människor börjar inse att det är de som måste initiera förändringen. Vi ser fler och fler människor som letar inom sig själva efter hur de kan släppa någon tro, någon negativ känsla eller någon tanke som de fortsätter att tänka. Vi ser tillräckligt mycket av er när ni förändrar er vibration genom att gå in för att göra den enorma inverkan på det kollektiva medvetandet som ni är en del av, och vi vet att ni borde känna er uppmuntrade av allt detta. Men återigen, om ni bara tittar utanför er själva och undrar när de stora förändringarna kommer att återspeglas till er i den fysiska sfären, kan ni bli avskräckta eller till och med trötta på det igen.

Därför måste det som händer utanför dig bli irrelevant för dig i den meningen att du inte kommer att låta det avgöra hur du känner och vid vilken frekvens du vibrerar. Ja, ibland kan man inte låta bli att känna sig ledsen över en situation. Du kan inte låta bli att reagera med ilska på något, men du är vid den punkt i din andliga utveckling där du måste inse att det inte tjänar dig att stanna i dessa tillstånd. Det tjänar dig så mycket mer att röra dig genom dem så snabbt som möjligt så att du kan komma till det som verkligen betyder något, vilket är rörelsen av din egen vibration till ett högre frekvenstillstånd. Det är vad du alltid kan göra; det är det du alltid har kontroll över, och det kommer att ha störst inverkan på din värld. Du kan göra en mycket större inverkan med din positiva, höga vibration än någon annan kan med sin lägre, negativa vibration.

Så du måste ta tillbaka din kraft och sluta se att de i maktpositioner och auktoriteter har allt att säga till om i vad som händer dig och vad som händer med dina medmänniskor. Du kan leva i den världen du vill leva i förr eller senare, men du kommer inte att komma till den om du inte vibrerar i harmoni med den, och det är svårt att vibrera i harmoni med den om du fortsätter att titta på världen som är utanför dig nu och reagerar och sedan inte gör något åt dina reaktioner. Låt alltid det som är oönskat med din upplevelse inspirera dig att röra dig vibrationsmässigt mot det som önskas, och du kommer att nå dit.

Det är inte bara vår garanti; det är en lag i universum som ni är en del av och som ni kan lita på, och som vi bekräftar för er just nu. Så fortsätt på den inre resan som ni har varit på, för dessa förutsägelser fortsätter att komma till korta, och vet att du gör skillnad där i din värld, även om du inte gör skillnaden som du vill göra genom handling. Till och med när du gör skillnad genom att höja din vibration, har den fortfarande den inverkan du vill att den ska ha, och du har den inverkan du vill ha. Och vi vill gratulera de av er som har gjort detta arbete med att flytta nålen, för att ni återigen fört medvetandenivån till en högre nivå. Vi tackar er, vi hedrar er och vi ser fram emot att se vad mer som väntar er alla. Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...