Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juni, 2023

 

Du återvänder till dina gudomliga ritningar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har sett en återgång inom många av er till er ursprungliga ritning. Vi har märkt att många av er som är vakna har tagit den här resan helt medvetet, och vi vill att ni ska veta att ni sätter det exempel för resten av mänskligheten som ni alltid tänkt sätta. Ni återvänder till den gudomliga planen för mänskligheten eftersom ni har låst upp sanningen inom er om att ni är gudomliga varelser som låtsas vara människor för erfarenhet och tillväxt och evolution. Du har låst upp denna kunskap inom dig på en mängd olika sätt, och när du väl vet detta kan du inte avkänna den.

Du kommer att fortsätta att komma åt koderna och informationen som är djupt inbäddade i ditt DNA för att hjälpa dig att sedan återigen bli det Gudomliga jag som du verkligen är. Det är meningen att du ska vandra på denna Jord som Yeshua gjorde, som Krishna gjorde, som så många andra har. Det är meningen att du ska finna inom dig den upplysning som Buddha sökte och fann. Det är meningen att ni ska gå som mästarna Quan Yin och St. Germain gjorde där på jorden, och några av er vet detta. Ni som är väckta vid den här tiden kan inte bara göra det, utan ni kan också visa andra hur de kan, och det är det som gör er till ledare för det medvetandeskifte ni är.

Nu, när du ändrar ditt eget medvetande, hoppar du naturligtvis till en tidslinje där andra också är redo att växla, och du får spela rollen som den som hjälper dem att växla. Det är så viktigt för dig att veta. Du behöver inte se dig omkring på världen som den är idag och undra hur resten av mänskligheten någonsin kommer att vara redo för sin uppstigning. Allt du behöver göra är att ta hand om din egen inriktning, din egen inre frid, och allt du behöver sträcka dig efter är ditt eget högre jag, och när du gör det blir du den där femtedimensionella versionen av dig själv som redan har den fullständiga -aktiverad gudomlig plan, som redan fungerar som en gudomlig varelse av ljus och kärlek.

Du är där för att uppleva detta eftersom du ville ha den här upplevelsen. Ni ville uppleva rörelsen från att tänka på er själva som ändliga, dödliga varelser i täta fysiska kroppar till upplevelsen av att känna er själva som gudomliga ljusvarelser. Och det är vad du gör, och det är det som gör den här tiden så speciell där på jorden.

Du är där för att väcka och för att uppleva hur det är att vara där som en väckt själ så att du kan förändra ditt medvetande och hjälpa andra att göra detsamma. Allt annat är bara det sätt som du valde att väcka, eller det sätt som du väljer att tjäna, men detaljerna är inte lika viktiga som själva upplevelsen. Må väldigt bra med var du är, för om du får det här meddelandet är du en av dem vi har sett och kommer att fortsätta att bevittna.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *