ECETI News May 7th 2023 

ECETI News May 7th 2023 

 

Jag mediterade vid floden och fick mycket hoppfull information. Cazekiel, sammansmältningen av Hezekiel från forna tider och Casia, vars själ smälte samman och steg upp till den 7:e dimensionen, även känd som den Eviga Salighetens Gud, uttryckte mycket tydligt att Universell Lag kommer. Det är en av anledningarna till att ni nyligen ser alla skepp globalt, varav de flesta är Plejadiska tillsammans med ett konsortium av andra från de höga 4:e och 5:e och 6:e dimensionerna. Förutom att de inte behöver ett skepp finns det dock varelser kända som Andromedaner som har magnetiserade ljuskroppar och ljusskepp, mytologiskt kända som Ärkeänglar.

 De sa att det skulle bli ett flöde av energier som styrs av Plejaderna, bevaka din Sol. Det kommer att finnas en serie solflammor och CME, koronala masseruptioner följda av ytterligare ett stort flöde från källan till hela skapelsen. Det här är en present. Använd dessa tider klokt.

 Jag fick höra att de som är i rädsla, hyser skuld och de som är splittrade, att tyrannerna tillsammans med deras imperier och byråer inte kommer att klara sig bra. Många kommer att begå självmord. Rädslan, skammen och skulden kommer att vara för mycket att bära. ”Jag förväntar mig att många VD:ar, ledarskap på hög nivå som har engagerat sig i någon mycket ogudaktig aktivitet kommer att vara några av de första.”Särskilt de som är inblandade i vaccin och handel med barn.

 Andra som inte är i linje med den Universella Lagen kommer att uppleva nästan omedelbar karma, tiden går fortare och reaktionen på deras handlingar kommer snabbt. Förnekelse är inte ett alternativ, lektionerna kommer att öka exponentiellt i svårighetsgrad. Allt som inte är baserat på Universell Lag kommer att avvecklas. Det här ligger inte några år i framtiden, det kommer mycket snabbt. Kaoset ni nu ser är läkningsprocessen. Det som en gång var dolt avslöjas nu. Alla och allt kommer att ses för vad det är, det är sann natur och motiv. Förbered er på många fallande idoler. Många är redan borta, hus övergivna, ingen hemma.

Jag blev tillsagd att vara redo för tio dagars mörker. Vad det betyder är jag inte säker på. Är det att gå in i nollzonen, en enorm solflamma som tar ner nätet, de vita hattarna och militären som tillfälligt stänger ner saker, jag är inte riktigt säker? Jag skulle föreslå att du mediterar över det för att se vad det betyder för dig och vad du ska göra för att förbereda dig för det. Det gamla systemet måste omvandlas eller kollapsa. Ditt beroende av det gamla systemet kommer att avgöra ditt öde.

Vi går in i en tid av personligt ansvar, en tid av räkenskap. Det är en tid för förlåtelse av sig själv och andra, en tid att släppa det förflutna och skapa sin egen personliga Gud/Skapare/Högre Ande-anslutning. Spelar ingen roll vilken kultur, tro eller religion. Det finns inga splittringar i Gud. Endast de splittringar som skapats av religiösa tolkningar av budskap om Gud/Skaparen/Högre Andar över tid. Var Jesus en kristen, var Buddha en buddhist, var Mohammed en muslim? Religionerna följde senare. Det finns inga mellanhänder som kommer att skapa din egen personliga Gud-anslutning för dig. De som predikar rädsla, skuld, ovärdighet och oenighet är de som splittrar. Det är dags att överskrida alla kulturella och religiösa gränser, enhetsmedvetandet är målet. Du är inte bara en kropp och en personlighet, du är en själ och ande och den anden är flerdimensionell i utökade tillstånd av medvetenhet hela vägen tillbaka till källan. Vi är alla en familj i anden, födda av samma Skapare. Det är dags att bete sig därefter.

Det sägs att den enda anledningen till att vi har personliga problem är att vi ljuger om att vi är en person. Vi är så mycket mer och när du förstår detta faller splittringarna och de flesta av dina problem bort.

Det finns vägar som skapas för att släppa de orättvist fängslade. Det kommer fängelser för dem som orättvist fängslat människor. Saker och ting kommer att röra sig väldigt snabbt. Mycket är upp till militären som har fått nog av USA:s bedrägeri och förstörelse. Energierna som rättar till dessa fel är ostoppbara. Må modet vara med dig att göra det du i ditt hjärta vet är rätt.

Ta hand om dig,

 

James Gilliland

ECETI Stargate, Rumble, Viemo, Youtube

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *