James Gilliland om kriget i Ukraina, 15 mars 2022

James Gilliland om kriget i Ukraina, 15 mars 2022

 

James Gilliland: Två ämnen

15 mars 2022 av Sitara

 

Vi har varit offline på grund av olika projekt där vi varit utanför nätet. Min Iphone fick “fnatt” och började slumpmässigt ringa folk när jag höll på med den.

Internetfolket kunde inte hitta oss och allt drivs av solenergi med 12 Volt. Ändå har vi bytt till en annan telefonoperatör, och det enda fel som kvarstår är att få meddelandena att fungera, Apple släpper oss bara inte. Showen i går kväll hade många buggar i systemet som vi håller på att lösa.

För de som inte fattat det ännu, så är vi på Hawaii och arbetar på ECETI Hawaii på en okänd plats, eftersom vi precis börjat. Tyvärr inget boende ännu, jobbar på det. På gården jobbar jag med vattnet, pumpen brann, allt består av uppsamlingssystem, solsystemet går på och av, varmvattnet kommer och går och i princip bor jag i en lada. Det mesta kan åtgärdas genom mycket hårt arbete, men ni har inte hört från oss på grund av bristen på vatten och ström, och vi arbetar med att lösa dessa problem. Vi är fortfarande begränsade i hur många vi kan ta emot.

Vi har varit uppe klockan 5 och jobbat till 18 eller 19. Vissa kallar det arbete, jag kallar det skapande. Vi har tillgång då och då. Jag ber om ursäkt för att jag inte återkommer till folk, men det beror på bristande uppkoppling till telefon och internet. Jag måste erkänna att det varit skönt att vara i naturen och vara kreativ, utan alla avbrott. Mina två nya bästa vänner är vildsvinet och ankan, tillsammans med landets Andar.

När det gäller skeppen här på Hawaii, så ser vi flera varje natt. Stora gyllene skepp och mindre skepp som kommer och går. Vid 04:30-tiden i morse såg jag två stora power-ups och en flasher. Grannarna ser också skeppen. Himmelskt stöd för projektet. Efter september kommer jag att hålla workshops i Ambassadör-/Självbemästrande på ön. Det finns andra som har workshops också, vi kommer att få deras information snart.

Det finns två ämnen med aktuella händelser som vi vill ta upp. Den förlamande strömmen av falska nyheter har visat fotografier, videor, några iscensatta och som inte har något att göra med vad som händer i Ryssland. Fel plats, fel tid, fel tanks som kör över bilar etc. Vissa klipp går tillbaka till 2018, vilket de hävdar är aktuella gasexplosioner där människor skadades etc. De fångades med att iscensätta människor som springer från falska explosioner, med producenten skrikande action i en megafon, medan kamerorna rullar. De senaste bilderna är liksäckar med människor som rör sig inuti, och en kille med ett fejkat blodigt huvud reser sig upp och trodde att filmningen var klar.

Det låter bekant. Kom ihåg covid-liksäckarna där en kille som rökte reser sig och går därifrån. Detta är vidrig journalistik. Fråga er själva vem som äger MSM:s press och sociala medier? Hur kan ni förvänta er något annat än lögner och social ingenjörskonst? Ja, krig är dåligt, att ockupera andra länder är inte bra, men låt oss ta en titt på det landet.

Det är djupa statens fäste, där Kabalen helt tagit över. Zelenskyj liksom Trudeau och Biden är nickedockor för den globala eliten och KKP. Kabalen eller den djupa staten planerade att göra Ukraina till sin hemmabas, för att genomföra sina globala program för avfolkning och världsherravälde. Det finns flera biologiska vapenlaboratorier och korruptionen är en farsot.

Vissa kallar detta för Biden- eller Hunter-kriget, på grund av att deras familj står till knäna i korruption. Putin har alltid fört krig mot globalisterna, och Satanisterna/ Luciferanerna ägnar sig åt fruktansvärda handlingar. Barn- och sexhandeln är utbredd. Googla Putins jultal.

Edgar Cayce sa att Ryssland är Kristendomens vagga och så kommer det att bli. Låt oss vara ärliga med att Amerika inte åstadkommer det så bra i det avseendet, med vårt nuvarande ledarskap och vår tillhörighet. Att döma av deras prestationer skulle man kunna tro att den nuvarande administrationen arbetade för någon fientlig utländsk regering, som tar emot massiva mutor och försöker röka ut och få sina medborgare att titta i en annan riktning. Den Orangea mannen dålig, Putin dålig, KKP bra.

Låt oss gå tillbaka till Kennedys dagar. Vad skulle han ha gjort om en fientlig regering tog över Texas styrning? Det skulle blivit en grogrund för antiamerikanska fraktioner. De ville ha kärnvapen riktade mot huvudstaden. Det blev så korrupt att han var tvungen att göra något för att skydda USA, ungefär som i Kalifornien. Seriöst, jag skojar inte. WWKD, vad skulle Kennedy ha gjort? Förmodligen detsamma som Putin.

Fråga er själva varför Ryssland demoniseras av Biden, som totalt krupit i säng med Kina och den extremt korrupta Ukrainska regeringen? Använder han Ryssland som det demokratiska partiet har gjort, med en distraktion som skapar falska historier och anklagelser som avledning?

Allt Biden har gjort passar perfekt med N.W.O., den globala elitens och KKP:s plan att förstöra Amerika. Raskrigen, genuskrigen, förstöra familjeenheten, förstöra ekonomin, minska polisens tillgångar, ta bort alla första hjälpare, vägran att ta blodproppssprutan, allt detta var förplanerat av den globala eliten. Är det en slump att Biden följer planen till punkt och pricka?

Frisläppandet av viruset, de hårdhänta nedstängningarna, kräver att allt var förplanerat. Det finns ingen vetenskap bakom hans handlingar, bara politisk vinstdriven skräpvetenskap. De gjorde allt fel. 90% av de som dör i covid är vaccinerade. Låt det sjunka in tillsammans med idrottarna, i fysisk toppkondition som dör som flugor efter sticket. Det är en arrangerad biologisk attack.

Eliten tjänade miljarder på folkets bekostnad och media är totalt medskyldiga. Varför skulle de börja jaga barn som inte är i riskzonen? Vinst och avfolkning är de enda rimliga förklaringarna. Vad sägs om den astronomiska ökningen av missfall? Varför tvingar de barn att bära masker? Konditionering? Visste ni att under Spanska sjukan så dog fler människor av bakteriell lunginflammation än av influensan, genom att de bar masker?

Nu finner de att maskerna och testerna är spetsade med dödliga cancerframkallande ämnen, och testerna fungerade aldrig ordentligt, utan visade 80 till 90% falska positiva resultat. Sjukhus fick upp till 100 000 dollar för att förklara att en patient hade covid, och avslutade dem med barbariska metoder och droger som visade sig vara dödliga. Slå upp Remdesivir och ventilatorer och läs om biverkningar och komplikationer. Det var fel tillvägagångssätt.

Universitetsforskning har visat att masker orsakar hjärn-, organ- och psykiska skador. Återinandning av utandade gifter och bristen på syre är extremt farligt. Detta är ingen konspiration, det är fakta och dessa idioter genomför globalisternas avfolkningsplaner som orsakar extrem skada på dem själva, deras familjer och de barn där gränsen drogs.

Det är dags att avsluta alla mandat och gå till källan för biovapnen, hålla de som finansierar dem ansvariga, de som accepterade stora mutor från läkemedelsföretagen för att främja galenskapen, och sätta stopp för det. Vilket för oss tillbaka till Putin. Det är det som utspelar sig i Ukraina, vilken övergick till en hårdhänt extremt korrupt diktatur, men som utger sig för att vara en demokrati.

Det sista ämnet jag vill ta upp är reptilvarelserna, de grå/ reptiloida hybriderna och de royalistiska reptilerna vilka är en royalistisk smärta i arslet. Många har gett efter för influenser, vissa är helt besatta. Akta er för smicker, om de säger att ni är speciella, utvalda eller hänvisar till tidigare erfarenheter i livet. Detta är fällor och begränsningar.

Även missbruk av ceremoniella växtmediciner och andra droger inklusive alkohol, öppnar dörrar. Många shamanresor görs i naturen högst en gång om året, med en väl erfaren shaman. Missbruk av växtmedicin, droger och till och med överdriven ilska, depression och förnekande av sår och trauman i detta och tidigare liv, öppnar dörrar till osynlig negativ påverkan. Många av dessa osynliga negativa energier använder smicker för att bli insläppta. De kommer också att använda smicker genom den de verkar i.

Att berätta för andra att de är de utvalda framför alla andra. Det är som i serien People of Earth, där de berättar för de bortförda att de är speciella. Nyhetsflash: Ingen är mer speciell än någon annan. Identiteter i de högre världarna är oviktiga, så att främja sin egen betydelse etablerar den karaktären och den andliga utvecklingen. Allt detta är det andliga egot, sprickor i rustningen där osynliga negativa varelser kan komma in. Tror ni att världens diktatorer förr och nu, tyckte att de var speciella, de utvalda? Sökte de makt över andra snarare än att tjäna och stärka? Försökte de återta sin makt från de som trodde att de förlorat den?

Tyrannerna trimmades genom övergrepp och styrde av rädslan att förlora sin makt igen. De kan bara manipulera externt, men när man har sin egen interna koppling till Skaparen/Gud/den Store Anden, inser man att den verkliga kraften kommer inifrån, den ultimata kraften är kärlek, och kärlek tjänar och ger styrka.

När man verkligen är ansluten till Skaparen ser man Skaparen inom hela skapelsen, inklusive inom sig själv, livets enhet. Man förstår att siktet efter höga titlar bara skiljer dem från helheten. Man blir ödmjuk och fredlig. Den yttre striden upphör. Varför nöja sig med en blipp i historien, när man kan vara ett med all historia, med allt liv på alla plan och i alla dimensioner.

Hur skulle någon kunna vara speciell, den utvalde, när ni ser Skaparen i hela skapelsen och är ett med den? Vad händer när ni ser Gud i allt och alla? Kan ni då se hur begränsande det skulle vara att vara speciell, hur separerande det är att vara den utvalde? Det finns många som stjäl kraft och resurser från andra genom att spela dessa roller. De separerar också genom att spela ut offer-, ras- och genus-korten. Vilka skulle de vara utan sin story, sin identitet? Vilka skulle de vara utan den storyn?

Tänk om allt ingick i er nya story. Tänk om kärleken och tjänsten till Skaparen i hela Skapelsen var er nya story? Tänk om ingen gick tyrannernas ärenden? Vägrade att falla för de ständiga splittringarna, religiös, kulturell, genus, politik etc. Det skulle skapa Himlen på Jorden. Vi skulle återvända till Universell Lag som bäst beskrivs som Universell Fred, Broder/Systerkärlek, individuell Frihet och Välstånd för Alla.

I Cherokee-traditionen: Det finns ett talesätt som säger att om det inte är bra för alla så är det inte bra. Varför inte tillämpa detta alltid, i vardagen med hänsyn taget till nästa generation? De osynliga negativa influenserna livnär sig på splittringarna, krigen, smärtan och lidandet. De älskar att så frön av oenighet, skapa splittring och kaos. Bättre att inte delta.

Så när de kommer till er och berättar om hur speciella de är, att de är de utvalda och att ni också är utvalda, kanske ni kan påminna dem om att de pratar med Gud, och Guden inom er vägrar att inta en lägre position. Var den Gud/Gudinna ni är. Ni har allt ni behöver inom er.

Ta hand om er,

James Gilliland, alias ingen.

 

http://www.eceti.org

 

http://www.bbsradio.com

 

ECETI Stargate Rumble

 

Översättning: Maggan

You may also like...