Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 november 2021

 

Hur den femte dimensionen kommer att se ut för er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att se vad ni kommer att göra med energierna som har varit över er och hur ni kommer att använda dem för att samskapa bättre system där i er värld. Många av er som är vakna vet att systemen ni har på plats inte fungerar för alla, eller ens de flesta, och ni vill vara en del av att skapa de nya systemen som kommer att finnas på plats när ni skiftar ert medvetande. Vi vill att ni ska förstå att som femtedimensionella varelser behöver ni inte dessa system.

Ni behöver inte ett utbildningssystem, eftersom alla kommer att få tillgång till vad de vill, när de vill, oavsett ålder, och utan dator eller internetanslutning. Ni kommer helt enkelt att ladda ner vad det än är ni vill ladda ner direkt till era högre sinnen. Ni kommer inte att behöva ett ekonomiskt system eftersom ni kommer kunna manifestera omedelbara. Så det kommer inte att behövas något utbyte av något slag. Försök inte ta reda på detta just nu med era sinnen eftersom era sinnen är begränsade, och de kommer att komma med begränsningar. Ni kommer inte att behöva regeringar, för ni kommer att kunna styra er själva. Ni behöver inga gränser, och varför skulle ni behöva en regering?

Det kommer att bli fred; det blir inget krig. Det blir inga handelsavtal; allt kommer att flyta enligt vibrationer. Allt kommer att hända som om synkronicitet var dagens regel, och det kommer det att vara, och ni kommer att bli förvånade över hur mycket ni inte behöver som femtedimensionella varelser. Därför skulle vi råda er att fokusera mer på att vara femdimensionella varelser, på att jorda i femdimensionella energier och på att rensa bort det ni behöver rensa från era chakran för att kunna stiga upp, snarare än att fokusera på och klaga på era trasiga system och vem behöver göra vad åt dem.

Det är inte ert jobb; ert jobb är att arbeta med jaget, där ni har all kraft, och inom nuet, där ni kan erbjuda en vibration som är annorlunda än den ni erbjöd i föregående ögonblick. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. När det gäller era relationer med utomjordingar kommer ni att ta reda på allt detta i ögonblicket. Återigen kommer vibrationer att diktera allt, och så kommer de som är redo för mer kontakt att ha det. De som vill ha mer kontakt får det; de som vill resa kommer att kunna, oavsett vart de vill. Försök inte att reda ut allt nu, och tänk att ni måste ha klart allt innan det kan hända, för att ni inte behöver göra det och för att ni inte kan.

Vad ni kan göra är att ta hand om er själva och omgivningen som behöver de gåvor ni för närvarande har att erbjuda. Ni kan hjälpa till att höja medvetandenivån där på planeten, och ni behöver inte oroa er för vad andra gör eller inte gör. Ni behöver inte anta att någon annan skapar i er verklighet, för det gör de inte. Och ni kan leva ett mer kraftfullt liv när ni fortsätter att gå framåt, steg för steg, till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...