Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 26 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 26 augusti 2021

 

 

The Human Being, Version 2.0 ∞The 9D Arcturian Council

Den Mänskliga Varelsen, Version 2.0  ∞Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ser till er som är villiga och ivriga att förändra för att åstadkomma nästa stora steg framåt för mänskligheten i er andliga utveckling. Som vi har sagt många gånger tidigare är ni som det uppvaknade kollektivet mänsklighetens ledare, och ni behöver inte ha många följare på sociala medier eller någon annanstans för att leda, för vad var och en av er gör i avskildhet i ert eget hem, med stängda ögon, allt läggs till. Ni är med och skapar den nya rasen av människor. Ni är alla ansvariga för samskapandet av människan, version 2.0.

Och som vi sa, ni gör detta arbete tyst, ödmjukt, och de flesta av er gör det bara för att ni vill må bättre. Ni blir mer genom att ni existerar och det här är uppstigningstid för mänskligheten, men de av er som vet det och som vill göra det medvetet gör de större framstegen, och därför kan ni leda andra genom ert exempel, genom vibrationerna ni avger och från mallarna som ni skapar. Ni skapar nya ritningar för era medmänniskor, och igen, det händer oavsett om någon av dem vet att det är ni som gör detta.

Ni får ta mänskligheten till nästa nivå. Det är ett privilegium. Det är en ära, och du får göra det på ditt sätt. Med andra ord, du behöver inte följa någon annans bruksanvisning för den nya människan. Du får komma fram till det allt eftersom. Du får bestämma vad som är viktigt när det gäller andlig utveckling, men det kommer alltid att vara ett inre jobb. Det kommer alltid att vara något som du gör genom att se inom dig själv, genom att känna efter vad som finns och genom att aktivera mer av det du vill uppleva. Du växer i din förmåga att förlåta, att älska och att känna medkänsla när du erkänner att det finns något som inte är helt rätt, och det inte är helt rätt inom dig.

Du kommer inte dit bara genom att säga att någon annan där borta är den som har fel, den som är dålig och den som måste stoppas. Men se alltid inom dig själv för nästa steg framåt som du kommer att ta för att skapa ett momentum för det mänskliga kollektivet, och du kommer att fortsätta att lägga mer till mänsklighetens medvetande, ett medvetande som är redo att gå framåt, även om många individer inte inser det än. Det kommer att hända, och om du redan är vaken, är du en av dem som leder vägen. Vi föreslår att ni gör det genom att ta hand om era affärer inom er själva först och sedan komma ut ur er kokong för att sätta ribban högt för den nya versionen av människan som ni alla skapar tillsammans.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat vår kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...