Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 mars 2019

Per Staffan 3 mars 2019

Arkturierna (kanaliserat meddelande)

Delen av Dig som Vet Allt ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att introducera er alla till en sida av er som ni kanske inte visste existerade. Vi hänvisar till den sidan av er som vet allt. Det finns en del av er, och den finns inuti dig, som förstår konsekvenserna av varje handling. Det finns en sida av dig som vet vad du rör dig mot i varje ögonblick. Det finns en sida av dig som känner till hela din historia i alla dina livstider, och den delen av dig finns inte någonstans nära ditt fysiska sinne.

Nu använder många av er era fysiska sinnen för att försöka förstå vart ni ska, vad ett val leder till och var ni har varit, men era sinnen är mycket bättre på att fokusera på det nuvarande ögonblicket. Det är därför meditationen är så värdefull. Med meditation fokuserar du på här och nu. Du fokuserar på vad du gör i ögonblicket, vilket är att andas.

Vi vet att några av er redan knyter an till den här sidan av er som vet allt ni någonsin kan känna till. Vi pratar om området i ditt hjärta som ligger mitt i centrum av det. Nu har du ofta drivits bort från dina känslor av andra. Andra har minskat betydelsen av dina känslor och de flesta av dina liv har varit med tonvikt på din intelligens, din förmåga att minnas information och din förmåga att räkna ut saker. Men allt detta håller dig i ett tillstånd av evig begränsning.

För att verkligen knyta an till vad det är som du har tillgång till måste du känna in dig till den platsen i centrum av ditt hjärta där allt är känt. Så vi rekommenderar att du fokuserar där oftare. Vi rekommenderar att du flyttar ditt medvetande från ditt huvud till ditt hjärta, och vi rekommenderar verkligen att du följer de råd som kommer från den mycket kloka delen av den du är, inte bara i hjärteangelägenheter, inte bara när det gäller dina känslor och dina relationer.

Vi pratar om att lyssna på ditt hjärta, oavsett omständighet och lita på den delen av er som är oändlig och evig. I mitten av era hjärtan ligger en portal som kopplar er direkt till Källan, och det är vad vi vill att ni ska känna till från och med nu när ni är nyfikna på något, ni vill veta något eller om ni ska fatta ett beslut i era liv.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here (I’m in it!)

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...