Det Arkturiska Rådet Via Daniel Scranton, 15 september 2019

Det Arkturiska Rådet, 15 september 2019

Via Daniel Scranton

Förbered er för er E.T.-kontakt

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har stärkt banden mellan mänskligheten och det som ni anser vara utomjordiskt. Det är vår avsikt att göra det lättare för er alla att uppleva kontakt med E.T.s, vare sig de är i fysiska eller icke-fysiska kroppar, som vi själva. Vi tar oss tid här att värma upp er till full, öppen kontakt med E.T.s, eftersom det finns så många som inte är redo för en sådan upplevelse. Vi når bara en mycket liten procent av er som lever på Jorden, så vi planerar att succesivt öka mängden energier, som vi överför genom den här kanalen, för att försiktigt lotsa er till full E.T.-kontakt.

Vi har redan öppnat många dörrar genom dessa meddelanden, och vi fortsätter att göra det medan vi kontaktar många av er individuellt. Vi håller på att bli mer aktiva, som Plejaderna har varit ganska länge nu, eftersom vi ser öppningen som anslutningen med Plejaderna har skapat. Vi kommer att fortsätta att hjälpa er att inse att ni i själva verket är utomjordiska varelser, hybrider, och att ni alla är mångdimensionella.

Många människor som tar emot dessa överföringar från oss vet det intellektuellt, men har ännu inte upplevt det på en fysisk nivå. Vi bjuder in er att tänka över vilka typer av upplevelser som ni vill ha med E.T.s, och att göra en önskelista och låta alla välvilliga E.T.s veta att ni är tillgängliga. Ni är de som för det mesta är avskurna från resten av invånarna i den här galaxen, så ni är de som får bestämma hastigheten med vilken ni marscherar till den oundvikliga framtid, där det är fullständigt öppen kontakt.

Vi är bara en grupp av många som arbetar på att göra den här övergången till en lätt och glädjefull övergång för mänskligheten. När ni absorberar dessa energetiska meddelanden tillsammans med de ord som uttalas av kanalen, förbereder ni er själva för mer. Och naturligtvis har många av er haft ert arkturiska DNA aktiverat genom att absorbera allt det som vi erbjuder här i dessa meddelanden. Och antalet av er som kommer att få dessa aktiveringar, kommer att öka för varje dag som går.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...