Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,

 

Vad händer egentligen när du tittar på stjärnorna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett mångsidigt förhållningssätt för att hjälpa mänskligheten vid denna tid. Vi har de av er som vi når direkt, som Daniel här, tillsammans med de av er vi når indirekt, såsom de som tar emot denna överföring. Vi har också alla som ansluter sig till oss genom astrala resor, och några av dem är också i de två första grupperna. Vi når många individer som inte har något intresse av oss eller av något e.t. gruppera genom energierna som vi överför genom den röda jätten känd som självaste Arcturus.

Du har förmågan att ta emot från stjärnor, planeter, månar och andra himmelska varelser. Du måste bara öppna upp för energierna som kommer in, såväl som stjärnljuset och stjärndammet som kommer från ovan, och det är ditt. Du tjänar på så många sätt av att ge din uppmärksamhet till stjärnorna, för när du gör det är du fullständigt medveten om att det finns en mening med dessa ljus där uppe på natthimlen. De är inte bara till för att studeras eller för att vara snygga. De har gåvor att ge varje enskild invånare på Moder Jord, och dessa gåvor fortsätter att ges fritt och utan anknytning. Vi älskar att se er alla växa och dra nytta av det vi ger er.

Vi vill att du ska veta att du kan kontakta oss när som helst direkt, så kommer vi att kunna ta emot din överföring. För att ta emot direkt från oss behöver du bara slappna av och öppna dig. För som vi sa, vi sänder hela tiden. Vi är inte ensamma om detta heller. Många grupper av varelser från alla stjärnsystem du känner till och fler sänder till mänskligheten, till jorden. Många som är icke-fysiska, som vi själva, och som inte är anslutna till något stjärnsystem hjälper också till och sänder.

Att släppa tanken att du måste göra allt själv kommer att hjälpa dig att öppna dig mer. Du kan också släppa tanken att du bara kommer att få hjälp när e.t.s landar sina skepp och börjar dela ut bitar av teknik. Det här handlar om medvetenhetsutveckling, och ett av sätten du utvecklar ditt medvetande på är genom att ansluta, och ansluta med den avsikten att expandera, att gå bortom var du har varit tidigare.

Du har mycket att dela med oss ​​och andra som oss, precis som vi har mycket att dela med dig, och det händer så mycket mer hela tiden än vad dina sinnen kan föreställa sig. Så när du stänger av dina sinnen och du stänger av dina enheter, och du går och tittar ut på natthimlen, gör du så mycket mer än du kan föreställa dig. Vi vill att du ska veta att vi kommer att öka våra sändningar från Arcturus till alla er, oavsett om ni letar eller inte.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...