Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars 2020

 

Koder, energier och uppgraderingar som svar på Covid-19

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redo att ta er alla till nästa nivå i utvecklingen av ert medvetande. Vi är mycket angelägna om att leverera till er koder, energier och uppgraderingar för att ta mänskligheten längre än ni någonsin varit där på planeten Jorden. Vi är mycket angelägna om att träffa de av er som är redo att ta denna resa med oss ​​medan ni sover och ert medvetande reser i astralplanet.

Det möte som vi har med var och en av er som är redo och villiga att ta denna resa, kommer att vara ett möte som ni kanske kommer ihåg när ni vaknar. Vet detta dock. Om ni bestämmer er för att ni vill ta emot koderna, energierna och uppgraderingarna kommer ni att göra det. Vi svarar bara på det anrop som har gjorts och som har blivit starkare för mer hjälp från de högre världarna.

Det är ni som gör allt hårt arbete där nere på jorden. Ni är de som lever genom de svårigheter som är just nu. Vårt jobb här är ganska enkelt i jämförelse. Vi lyssnar på era önskemål. Vi vet då vad som krävs för att ge er exakt vad ni behöver och vi räknar ut ett sätt att leverera det.

Vi är här nu för att rida ut vågen med er som detta covid-19-virus har skapat och vi är redo att hjälpa er alla att få större tillgång till er styrka, er makt och er förmåga att ta hand om er själva fysiskt. Vi är redo att hjälpa er att bli suveräna varelser där på jorden. Och som suveräna varelser kommer ni fortfarande att vilja och behöva hjälp från oss i de högre världarna och vi kommer att fortsätta att leverera det.

Er suveränitet kommer från verkligheten som ni befinner er i just nu, där ni omedvetet har gett bort så mycket av den kraften. Vi är här nu för att hjälpa er ta tillbaka den. Vi är här för att hjälpa er göra anspråk på er födslorätt som de vakna, som den lilla delen av det mänskliga kollektivet som är redo att tippa vågen för mänskligheten, för att föra kollektivets vibrationer till högsta höjder. Vi har hört era förfrågningar och vi vet också att ni som får detta meddelande är redo.

Och så kommer vi att se er i astralplanet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...