Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 januari, 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 januari 2020

 

Vilka Det Arkturiska Rådet strävar efter att nå

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upptäckt att vägen till mänsklighetens hjärta ger er mer tillgång till er själva. Det är vad ni verkligen vill, oavsett vad ni kanske tror. Ni kanske tror att ni vill ha en trevlig bil, ett stort, vackert hus och en nästan perfekt själsfrände, utöver mer pengar än ni någonsin skulle kunna spendera och de flesta människor vill säkert ha en eller flera av dessa saker. Men vad ni verkligen vill är upplevelsen av att tillåta mer av den ni är ska strömma genom er och det är de saker de flesta har identifierat som att ge er själva tillgång till mer av vem ni verkligen är.

Vem ni verkligen är, är mer en känsla än något annat. Ni är där för att uppleva er själva som växande och expanderande till mer av sanningen om vem ni är som Källans Energi Varelser, och det finns många vägar att ge er själva upplevelsen. Vi har nu gått in för att representera en väg till den känslan. För när ni ansluter till oss, får ni tillgång till mer av ert Arkturiska jag. Och för oss alla känns det mycket bra.

Den Arkturiska aspekten av vem ni är känns väldigt bra eftersom ni var i en högre dimension i vårt stjärnsystem och ni levde i fred och välstånd. Kärleken var överflödande och så var andlig tillväxt och utveckling. Ni hade alla det riktigt bra när ni var inkarnerade här. Och så, vår energi påminner er om det och hjälper till att fylla i den del av er själva som ibland känns lite tom, med den Arkturiska kärleken och ljuset.

Vi är också högre dimensionella i detta ögonblick. I detta ögonblick är vi de nionde dimensionella varelserna och ni är de fjärde dimensionella. I ett annat ögonblick kommer vi att byta platser och spela olika roller för varandra. Men just nu, när ni tonar in på oss, får ni känna era högre dimensionella aspekter aktiverade, och ni får känna mer av vem ni är. Det här är vad ni gör när ni stiger upp. När ni stiger upp får ni mer av vem ni är, och det känns väldigt bra.

Under en tid jagade många av er som får denna överföring de fysiska vinsterna som ni trodde skulle ge er den expansiva känslan hela tiden, men då upptäckte ni att känslan var tillfällig. Och så nu letar ni efter ett annat sätt, ett mer permanent uppfyllande sätt att fylla er med mer av vem ni verkligen är och vi gör vårt bästa för att ge er det genom dessa överföringar och våra läror.

Vi försöker nå de som är redo att gå utöver att bara få alla godbitar ni kan på det fysiska området, och från vad vi kan känna, skulle vi säga att vi gör ett ganska bra jobb med att nå just den delen av befolkningen. Och vi kommer att fortsätta arbeta på det, även efter att ni gått till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

You may also like...