Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari 2021

 

Varför de flesta romantiska relationer inte håller

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss allt vi behöver för att vara de bästa versionerna av oss själva för er alla och alla andra varelser som vi hjälper i vårt universum. Vi håller inte tillbaka när det gäller att ge oss själva den kärlek och medkänsla som vi tycker så mycket om att få från andra. En av de största hemligheterna som ni inte undervisas i skolor eller i religioner är att om ni vill att andra ska behandla er på ett visst sätt måste ni först behandla er själva som ni vill bli behandlade.

Detta är den gyllene regeln, del två som vi pratar om. Ja, ni vill behandla andra som ni vill att ni ska behandlas, men ni måste också behandla er själva som ni vill att andra ska behandla er. Universum är en gigantisk spegel och den avslöjar alltid för er vad som händer inuti er snarare än vad ni vill att världen ska tänka eller se. Oavsett vad ni vill att andra ska tänka och säga om er, snälla tänk dessa tankar och säg dessa saker till er själva. Berätta för universum och visa universum vad ni vill se reflekteras tillbaka till er från era medmänniskor.

Ni har så mycket mer att ge andra när ni först känner er hela och fullständiga i er själva. Detta är den viktigaste anledningen till att de flesta relationer som är romantiska till sin natur inte fungerar eller inte varar tills döden skiljer er åt. Det beror på att åtminstone en av individerna i förhållandet ser till den andra, för att ge dem något som de aldrig har kunnat ge sig själva. Och till en början är det lätt för den andra personen att göra det, men så småningom kommer de att fastna i andra aspekter av livet och glömma att ge sin partner vad partnern behöver och vill. Och det är vanligtvis då förhållandet tar slut.

Men om ni prioriterar hur ni förhåller er till er själva, finns det inget slut på mängden kärlek, beröm och beundran ni kan få från era medmänniskor. Det här är något vi gärna vill se undervisas i era offentliga skolsystem, men tyvärr talas det inte ens om i läroplanen. Och de flesta av er måste vänta tills ni är vuxna för att inse vad som saknats i era liv i årtionden. Vi är här för att ge er tillstånd att ge er allt ni vill ha och behöver från era medmänniskor, och släppa alla andra just nu. Lita bara på att de kommer att börja reflektera för er den självkärlek som ni kommer att ägna er åt från och med nu i era liv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...