Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juli, 2023

 

När andra ET-grupper närmar sig oss Angående: Människor ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket stolta över mänskligheten, och vi uttrycker den stoltheten varje gång vi får kontakt med en annan grupp, ett annat kollektiv av varelser som observerar dig och som vill ha en konversation om dina framsteg. Ibland vill dessa grupper förstå varför saker och ting är som de är där på jorden, och ibland är de bara nyfikna på den här civilisationen. De vill veta mer, och de kan observera er alla med kärlek och medkänsla, snarare än dömande och rädsla.

Och när vi förklarar för andra varelser hur vackert du har det under omständigheterna, tror några av dem att vi tittar på dig genom rosafärgade glasögon eller att vi helt enkelt är vanföreställningar. Men vi ser inte bara människors handlingar; vi ser också energierna, vibrationerna, mänsklighetens hjärta. Och det är vad vi fokuserar på; det är vad vi fortsätter att säga är viktigt också. Vi fortsätter att berätta för dig hur mycket viktigare din vibration är än vad du gör, och vi står fast vid den bedömningen. Vi står vid vårt perspektiv, eftersom vi vet att det som i slutändan betyder något är utvecklingen av medvetande där på jorden, och det återspeglas inte alltid i det ögonblick då vi observerar varje handling som vidtas, varje ord som sägs.

Vi vet att det tar tid för utvecklingen av ditt medvetande att reflekteras i världen omkring dig, och vi inbjuder dig att gå med oss i den kunskapen. Vet att saker och ting blir bättre och lita på oss för vi kan känna det du inte kan känna, vi kan se det du inte kan se och vi vet vad du ännu inte kan veta. Det kommer allt att bli klart för dig så småningom hur den här tiden du lever i har skapat så mycket tillväxt och expansion, även om du inte kan se förbi de saker du inte gillar med den just nu.

Om det någon gång är något du inte gillar med omvärlden, ställ sedan in det. Ställ in på vibrationen som finns inom dig. Stäm in på dina egna tankar, övertygelser, känslor och chakran och vet att det finns ett lika stort universum inom dig som det någonsin har funnits utanför dig. Och inse också att chansen är stor att om det finns något utanför dig som du inte gillar, som du trycker emot och gör motstånd, så finns det något inom dig som får samma uppmärksamhet, samma negativa reaktion.

Vi inbjuder dig också att känna efter vad vi har pratat om i den här överföringen, som är din expansion och evolution, eftersom det är precis där, precis under eller under lagret av motstånd som du har mot det som finns i din värld just nu. Och om du kan få till det, lovar vi dig att du kommer att känna något du aldrig har känt förut. Du kommer att känna att mer av ditt sanna jag växer fram, och det finns inget viktigare än det. När vi ser dig ser vi ditt sanna jag dyka upp hela tiden på små sätt, och det är därför vi är så stolta över dig här och just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *