Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 november, 2022

 

Hur man arbetar med de nuvarande energierna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger dig så mycket mer nu när du har visat oss att du kan hantera mer. Vi är kapabla att kalibrera de energiska överföringarna mycket exakt, och vi vet också hur mycket av det vi sänder som absorberas av er alla. Vi uppmärksammar. Vi kan också se hur mycket av det vi ger er utnyttjas, och när vi levererar till er vissa energier som tar ett tag för er att lägga in i den fysiska sfären, vet vi att vi har möjligheten att sedan luta oss tillbaka och observera. Vi gillar alltid att se vad du gör med energierna vi överför, eftersom vi inte vet hur du kommer att använda din fria vilja från ett ögonblick till ett annat.

Vi kan berätta för er att ni flyttar energierna genom era fysiska kroppar vackert på senare tid, och det är mycket uppmuntrande för oss och för alla andra som tittar på er och kartlägger er utveckling. Du har mycket att se fram emot där på jorden, men du har också mycket att skapa. Energierna som är över dig just nu är mycket medskapande till sin natur. Vi berättar inte för dig hur du ska använda energierna som vi sänder dig i detta ögonblick, men vi berättar för dig att du har friheten att använda dem hur du vill.

Vi vet att det finns mycket du skulle vilja se i din värld som är annorlunda, och vi vill uppmuntra dig att drömma större och ta de åtgärder du än har tvekat att ta, för nu är det dags och energin på du kan användas till nästan allt du önskar. Vi litar på er, särskilt de av er som är öppna och känsliga nog att ta emot det vi erbjuder. Vi har sett vad ni har gjort med energierna som redan har sänts, och vi hoppas att ni inser att ni har det väldigt bra vid denna tid, speciellt de av er i det Uppvaknade Kollektivet. Du har en önskan att tjäna, och du vet att det är meningen att du ska utvecklas och stiga upp, och det betyder att du skapar det som är välgörande för alla, istället för det som bara är fördelaktigt för dig.

När ni ser er själva som ett kollektiv, och ni verkar som ett kollektiv, det är då ni också får mer energi att leka med. När du ser din roll som en som är ämnad att sprida dessa energier, kommer det också att ge dig mer. När du förstår att när andra trivs, så gör du det också, det är när du kopplar in dig i det kollektiva medvetandet som du är en del av, och du drar nytta av att utnyttja den enorma energin.

Du behöver inte göra allt själv. Det finns andra runt om i världen som vill ha det du vill och som arbetar med energierna som kommer in för att främja samma typer av positiva agendor som du har för de energier du får. Därför, slappna av vid den här tiden, öppna upp för energierna som finns över dig och dröm stort när det kommer till dina skapelser för alla som bor på Moder Jord vid denna tid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...