Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 augusti 2019

Ni Är Mer Kraftfulla Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har blivit mer och mer uppmuntrade med varje dag som vi bevittnar på er jord, när vi ser hur många individer som släpper dogmatiska läror om att ha sin egen upplevelse av verkligheten. Det är sant att det finns vissa universella sanningar och det är också sant att många individer, grupper och texter har gjort ett försök att ta alla dessa universella sanningar och anpassa dem till en serie dogmatiska läror som följarna av dessa läror sedan har att förvränga för att försöka leva upp till.

Det här är inte riktigt vad ni är där för att göra. Ni är där för att ha en personlig upplevelse och växa från den och för så många av er har en stor del av er personliga erfarenhet varit att hålla sig till dogmatisk undervisning så att ni senare kunde inse att sanningen ni höll fast vid var inte allt eller slutet av hela existensen. Det var kanske en persons upplevelse som sedan blev förvrängd över tiden, kanske förstörd, avsiktligt eller oavsiktligt, men de flesta av mänskligheten har vid en eller annan tid hållit fast vid något som fanns utanför er själva.

Och nu, i denna tid med stort uppvaknande, är ni tänkta att leta efter sanningen inom er själva i det ögonblick som ni upplever. Och den sanningen kan skilja sig från vad någon annan upplever i samma ögonblick. Och det, tro det eller inte, är okej. Om Källan bara ville ha Ett perspektiv på verkligheten, skulle det bara vara En varelse i universum. Istället finns det så Många varelser som har så många olika typer av upplevelser och gör så många olika slutsatser om verkligheten baserat på dessa upplevelser.

Och vi vill säga att även de personliga slutsatserna kan sopas bort när de inte längre tjänar er. Ni är inte där för att hålla fast vid er egen uppsättning av dogmatiska övertygelser och sanningar heller. Mycket av det tar er ut ur ögonblicket eller gör att ni litar på en tidigare erfarenhet av vad som är rätt framför er, och det var inte Källans avsikt att skapa allt detta heller. Ni ska alla ha era egna personliga upplevelser och skapa en bättre version av verkligheten baserad på dessa upplevelser.

När ni verkligen accepterar er själva som en skapande varelse, blir det så mycket lättare att leva i er värld och förstå allt. Så vi säger till er alla att om ni inte gillar något om verkligheten, använd det. Använd den informationen för att skapa något nytt, snarare än att försöka skapa en ny religion för att förhindra att saker någonsin händer. Ni är mycket kraftfullare än någon av dessa regler och någon av dessa texter och ni är bestämt mer kraftfulla än någon tro, oavsett om det hålls av er eller någon annan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...