Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars 2018

Att Ta Emot Kärlek∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni är mottagare av en enorm mängd kärlek och medkänsla, men inte alla är medvetna om detta. Och så letar ni efter den på platser där den är svårare att hitta. Först och främst erkänn att den kärlek och medkänsla som skickas till dig inte är villkorlig. Den skulle ha skickats till dig oavsett vad du gjorde, oavsett hur många positiva eller negativa erfarenheter du har haft.

Men du tenderar att få mer uppmärksamhet från varelser i de högre världarna, som ärkeänglar och uppstigna mästare, när du tar på dig en hel del negativa känslor eller erfarenheter eller båda. Nu, när du erkänner att du är värdig att ta emot denna kärlek och medkänsla, och du öppnar upp dig själv, så låter du också mer komma till dig från andra källor.

Du är mer benägen att uppleva kärlek från en annan människa när du har öppnat upp dig för att få kärlek och medkänsla från högre frekvensvarelser. I slutändan vill du att den kärlek du får också skall erbjudas. Det är den bästa upplevelsen du kan ha som en fysisk människa för att låta kärlek flöda genom dig. Men igen så fick många av er den inte från de platser där ni skulle ha förväntat er att få den.

Och den strävan från många av er, att få den kärlek som har saknats i era liv, har tagit er till några mörka platser. Men nu känner ni varelser som oss som är här för att hjälpa till. Vi vill att ni ska veta hur älskade och uppskattade ni är, och det är därför vi aldrig slutar att skicka den.

Den som du känner dig mest kopplad till, om det är Maria, Jesus, Ärkeängel Mikael, Quan Yin eller någon av ett antal andra, öppna dig för att få deras kärlek och medkänsla och låt den flöda genom dig till dina medmänniskor. Detta är något vi garanterar kommer att förändra ditt liv.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...