Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 maj, 2023

 

Ni Känsliga, ni får tillgång till era gåvor ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ett mycket känsligt kollektiv, och vi har förmågan att känna av vad som pågår i alla delar av galaxen. Vi har sträckt på oss för att nå fler av hörnen, om du så vill, av detta vårt universum med den känsligheten som vi redan har. Vi berättar det här för att vi vill att du ska veta att din känslighet är något som har varit en utmaning för dig, men du blir bättre på att använda den istället för att låta den vara något som bara händer i ditt dagliga liv upplevelser. Med andra ord, du kan träna dig själv att vara känslig för det du vill vara känslig för, och du behöver inte vara känslig för det som ger dig mer av smärtan och lidandet som du har upplevt i det här livet på grund av den känsligheten som du har.

Vi vet att det är svårt. Vi vet att det vi säger till dig att göra är något som du kommer att ha en svår tid med, och vi vill att du ska veta att du redan har haft en svår tid med att vara känslig i det här livet, och ändå är du här. Nu när du kan se det mer som ett verktyg som du är tänkt att använda i ditt liv, kan du använda det mer effektivt för att hjälpa dig själv och andra. Till exempel, om du är känslig för andra människors känslor, och du stöter på någon som har det svårt, kan du bli medveten om det och veta att det är rätt tid att närma sig den personen och fråga vad som händer. på med dem. Om det är en person som du inte känner, eller inte känner dig bekväm med att göra det med, då vet du att det är personen som behöver mer kärlek, mer helande och mer av det utrymme som du kan göra för dem.

Nu vet vi att många av er är trötta på att göra det här, att ni har blivit utmattade av att göra det, men vi vet att så är fallet eftersom ni inte riktigt har finslipat förmågan ännu, och det är det som är nästa steg för de som du som är känslig. Nästa steg är att finslipa dina förmågor, att använda den som en gåva och som ett verktyg, och att också använda den för att hjälpa dig själv. Så när du går in i ett rum, och du använder din känslighet för att tala om för dig vilka människor du ska närma dig, vilka människor du ska lämna ifred, och så vidare, då blir det ett verktyg som du också använder för dig själv. När du använder den när det gäller information som du ser, hör om, kan du också sedan använda den för att vägleda dig om huruvida den informationen är relevant för dig, eller om den till och med är sann i din verklighet.

Och ni behöver den urskillningen mer än någonsin vid den här tiden, eftersom det finns mycket information där ute, och det finns många agendor bakom spridningen av viss information. Så din känslighet är något som också hjälper dig att sedan skapa din verklighet, för när du är känslig för vad som händer i ditt känslocentrum och vad som händer med andra människor, då kan du också vara känslig med avseende på din vibration och du kan flytta det lättare med den medvetenheten om vad du känner, var du känner det och var du kan känna vad du faktiskt vill känna, eftersom du kan vara känslig för var din glädje ligger i ditt chakrasystem, till exempel .

Det är dags för de som är mer känsliga att vara ledare för den här världen som du lever i, och nu är den bästa tiden för dig att börja se detta som en gåva och som ett verktyg, och vi är här för att hjälpa dig. Vi hjälper dig genom att peka dig i rätt riktning och ge dig verktygen för att bättre använda de verktyg du har, och vi kommer att fortsätta att göra det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *